Home Vijesti ‘Izbačeni su iz stroja’: Ukrajinci se hvale da je njihov podmukli plan...

‘Izbačeni su iz stroja’: Ukrajinci se hvale da je njihov podmukli plan uspio zbog pohlepe Rusa!

199
0

Ukrajinci navodno koriste sva sredstva koja su im na raspolaganju kako bi ih sabotirali na teritorijima koje su osvojile ruske snage, uključujući trovanje trešnjama, rekao je lokalni dužnosnik Ivan Fedorov, gradonačelnik Melitopolja u regiji Zaporožje.

Tijekom televizijskog prijenosa iznio je nevjerojatnu tvrdnju da su ukrajinski voćari uz pomoć kontaminiranog voća uspjeli “izbaciti okupatore iz stroja”. Fedorov je rekao da su ruski vojnici ukrali razne trešnje od lokalnih seljaka, kako bi ih navodno izvezli na Krim radi zarade, nesvjesni da su plodovi prskani kemikalijama, piše New York Post.

– Naši farmeri pripremili su još jedan dar za ruske fašiste, svježe slatke trešnje, koje su izazvale masovnu bolest među Rusima koji su ih ukrali od farmera. To je još jedna vrsta partizanskog pokreta, otpora, koji danas postoji na području melitopoljskog okruga. Niste nam trebali ništa ukrasti, sve je podignuto teškim radom naših farmera – rekao je Fedorov.

Gradonačelnik je tvrdio da je 99 posto ljudi koji su ostali u Melitopolju sada dio pokreta otpora koji cilja na ruske trupe.

Previous article‘Kažu da sam prezgodna i prelijepa za mog ružnog muža’: Snimak bračnog para ostavio ljude bez teksta jer im nije jasno – što ona radi s njim?
Next articleKoncert braće Ružić u kanjonu Rječine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here