Home Mozaik Koncert braće Ružić u kanjonu Rječine

Koncert braće Ružić u kanjonu Rječine

52
0
vedran i zvjezdan kanjon

U utorak 21. lipnja 2022. u 18 sati povodom Svjetskog dana glazbe braća Vedran i Zvjezdan Ružić održat će koncert u kanjonu Rječine kod starih mlinova u Žaklju. Nakon izvrsno posjećenih koncerata na Voloskom i u Zvonećoj, ovim nastupom braća Ružić zaokružuju mini-turneju skrivenim pozornicama našega kraja.

„Puno nam znači nastupiti u kanjonu Rječine!“, govori Zvjezdan i nastavlja: “O ovom nastupu maštamo godinama budući da je i bratu i meni ovo mjesto veoma posebno – naime upravo su ovdje snimljene neke od scena Vedranovog projekta s filmom Spiritual Market, kao i mog spota magične atmosfere za pjesmu Abundance & Peace te naslovnica albuma Delightful F.“

„Pozivamo sve da se prošeću od Hartere i dođu rashladiti u hladovinu kanjona Rječine, skrivenog bisera u centru grada! Na prošlim koncertima okupile su se 3 generacije, psi pa čak i mačke, a vjerujem da će tako biti i ovog puta. U Voloskom je iznenadni nestanak struje usred koncerta stvorio čarobnu atmosferu, u Zvonećoj su brojne piknik dekice i jarbolica upotpunile doživljaj, a veselimo se vidjeti kakva iznenađenja nam donosi najdraži kanjon!“ govori Vedran.

Iako braća Ružić svoje glazbene priče uglavnom grade zasebno, zajednički koncerti izvrsna su prilika za poseban doživljaj njihovih autorskih jazz skladbi. Tako ćemo na Svjetski dan glazbe osim već poznatih skladbi s njihovih prethodnih nagrađivanih albuma mogu čuti i nove kompozicije na klaviru i kontrabasu koje su se našle na Vedranovom ovogodišnjem albumu „6 metara“ te Zvjezdanovom albumu „Inspiration“ projekta Pianotron koji je nedavno promovirao u riječkom kazalištu.

Koncert se odvija uz podršku Primorsko-goranske županije. Ulaz je slobodan.

Previous article‘Izbačeni su iz stroja’: Ukrajinci se hvale da je njihov podmukli plan uspio zbog pohlepe Rusa!
Next articlePoznati nogometaš pronađen mrtav u krevetu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here