Home Sport Izbornik skratio popis putnika za EP u futsalu

Izbornik skratio popis putnika za EP u futsalu

357
0

Nakon objave šireg popisa hrvatske futsalske reprezentacije za Europsko prvenstvo u Nizozemskoj, izbornik Marinko Mavrović skratio je popis na konačnih 14 imena i dvije rezerve…

Izbornik hrvatske futsalske reprezentacije, Marinko Mavrović, objavio je konačni popis igrača za Europsko prvenstvo u Nizozemskoj. Na Mavrovićevom popisu našli su se sljedeći igrači:

Žarko Luketin (Futsal Pula Stanoinvest), Zoran Primić (Vrgorac), Franco Jelovčić (Halle-Gooik), Dario Marinović (Jimbee Cartagena), Tihomir Novak (Dobovec), Vedran Matošević (Dobovec), Antonio Sekulić (Olmissum), Josip Suton (Camme Dosson), Kristijan Postružin (Olmissum), Davor Kanjuh (Futsal Dinamo), Matej Horvat (Olmissum), Kristian Čekol (Futsal Dinamo), Josip Jurlina (Olmissum) i Maro Đuraš (Square).

S reprezentacijom će u Nizozemsku putovati Ante Piplica iz Futsal Dinama i Olmissumov Duje Kustura u statusu rezervnih igrača, koji će popuniti kadar ukaže li se za tim potreba uslijed ozljede ili bolesti pojedinog igrača s osnovnog popisa.

“Na žalost, imali smo određenih problema uoči objave konačnog popisa igrača za Euro. Ostali smo bez Luke Perića, koji je dobio anginu i nije mogao biti s nama na završnim pripremama, Tihomir Novak još uvijek liječi ozljedu mišića, ali vjerujem da će ga naša liječnička služba osposobiti do prve utakmice s Poljskom. Čekamo tijekom dana negativan test Darija Marinovića, koji je prije okupljanja bio pozitivan na koronavirus, vjerujem da će i u njegovom slučaju sve biti u redu i da će igrati protiv Poljaka. Sve u svemu, situacija nije bajna s obzirom na to da se radi o trojici stožernih reprezentativaca, ali nećemo kukati. Odlazimo u Nizozemsku puni samopouzdanja, imamo kvalitetu za plasman u četvrtfinale, što i jest naš primarni cilj”, rekao je izbornik Marinko Mavrović.

Hrvatska futsalska reprezentacija u srijedu, 19. siječnja, leti za Amsterdam, gdje će odigrati prve dvije utakmice u skupini, protiv Poljske (21. siječnja) i Rusije (25. siječnja). Treću utakmicu u skupini Hrvatska igra u Groningenu protiv Slovačke (29. siječnja)

Previous articleNa talijanskom RAI 3 ljepote Istre pratilo 1,5 milijuna gledatelja
Next articlePojava divljih svinja u Rijeci nije izoliran slučaj, nekoliko se europskih gradova bori s tim problemom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here