Home Mozaik Izgubila je sina, a na njegovoj sahrani dogodilo se nešto nezamislivo: Sada...

Izgubila je sina, a na njegovoj sahrani dogodilo se nešto nezamislivo: Sada je sretna i uživa u životu (VIDEO)

129
0

Gary Hardwick (24) upoznao je Almedu (77) na sprovodu njenog sina kada je Gary imao samo 17 godina. No, čini se da je to bila ljubav na prvi pogled, a blagoslov za brak dobili su i od njega i od njezine obitelji.

Razlika među njima je čak 53 godine, a uskoro će proslaviti i sedmu godišnjicu braka. Vjenčali su se, a od prvog susreta nije prošlo ni dva tjedna.

Almeda, koja sada ima 77 godina, i Gary vjenčali su se 2015. godine. U to vrijeme Gary je imao samo 17 godina, dok je Almeda imala 71 godinu.

Zajedno su već šest godina, unatoč kritikama zbog razlike u godinama i Almedinog srčanog udara.

– Rekla sam mu: “Vidi, ja imam 71, a ti 17. Jesam li ja prestar za tebe?” Stisnuo mi je ruku, nasmijao se i odgovorio: “Godine su samo broj” – rekla je Almeda.

Vjenčanje je bilo organizirano za 137 funti tjedan nakon što su se upoznali, a ubrzo nakon toga Gary se uselio u njezin dom, gdje sada živi s unukom, koji je tri godine stariji od Garyja.

Par kaže da je njihov seksualni život dobar kao i uvijek.

– Nisam tražila mladića, ali je Gary naišao. Odmah sam znala da je on pravi – rekla je Almeda za Daily Star.

Sada su sretni zajedno već šest godina i hvale se jedno drugom kako su “divni ljubavnici”.

Nakon njihove prve bračne noći, Gary je rekao da je Almeda njegova “žena iz snova” i dodao: “Fizička strana naše veze ne može biti bolja.”

Almeda je rekla da se zbog njega ponovno osjeća kao tinejdžerka.

Nakon što su se upoznali, viđali su se svaku večer, a ubrzo su dobili i blagoslov svojih prijatelja i obitelji, uključujući Garyjevu majku Temi (48) i njegovu 71-godišnju baku.

– Almeda je toliko mlada u duši da nam godine nikad ne smetaju, ne razmišljamo o tome. Znam samo da je onog dana kada je Almeda ušla u moj život Bog uslišio moje molitve – rekao je Gary.

Previous articleTjera ga na s*ks zbog bizarne stvari: Dogodilo mu se čim sam ovo napravila
Next articleVIDEO: Mali majmun bacio kamen na turiste pa ga majka istukla šibom!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here