Home Mozaik Tjera ga na s*ks zbog bizarne stvari: Dogodilo mu se čim sam...

Tjera ga na s*ks zbog bizarne stvari: Dogodilo mu se čim sam ovo napravila

191
0

U posljednje vrijeme prisiljavam se na seks sa svojim mužem, iako mrzim svaku sekundu, nadajući se da ću ga spriječiti da me ostavi zbog ljubavnice, anonimno je napisala žena psihoterapeutkinji, kolumnistici The Sun Deidre, ali “sve o čemu razmišlja onda je s njim druga žena.” – Ja imam 45, on 48 i u braku smo 21 godinu, a stvari su se promijenile kada smo prije nekoliko mjeseci otišli u Španjolsku na uskršnje praznike – rekla je.

Iako ga, kaže, seks uvijek zanima, na tom putovanju nije ga pogledao niti išta pokušao, a dane je uglavnom provodio na telefonu. Pa kad su došli kući zamolila ga je da objasni zašto je toliko nezainteresiran, a iako je prvo tvrdio da je umoran, na kraju joj je priznao da je nekoga upoznao.

– Kaže da me i dalje voli, ali i da gaji jake osjećaje prema ženi koju je upoznao u teretani – rekla je, a navodno su ga samo sinovi od devet i 15 godina spriječili da ode.

-Kada sam ga pitala što želi, rekao je: “Ako popravimo seksualni život, ostat ću” – kaže i kaže da nije ni znala da imaju problem u krevetu. Stoga je sljedeće noći poslala djecu svojoj sestri i pokušala ga zavesti.

“Otvorila sam mu vrata u svilenom ogrtaču, bez ičega ispod”, rekla je i prisilila se na seks s njim iako se nije osjećala dobro.

“Sada se pitam koliko će često to očekivati”, rekla je.

– Nakon afere, ključno je riješiti probleme kako biste se ponovno povezali, a tek tada ćete moći istinski uživati ​​u svom seksualnom životu – napisala je Deidre i dodala da “on samo na nju prebacuje odgovornost za spašavanje braka, ali oboje da se trude riješiti probleme”.

– Oboje morate imati hrabrosti reći što biste htjeli promijeniti, a djeca nisu razlog da ostanete u nesretnoj vezi – poručila joj je.

Previous articleSnimili susjedu u pohotnom izdanju: Radi ovo je bez srama, cijelo susjedstvo je digla na noge (VIDEO)
Next articleIzgubila je sina, a na njegovoj sahrani dogodilo se nešto nezamislivo: Sada je sretna i uživa u životu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here