Home Mozaik Iznajmila stan u centru po super cijeni, pa otkrila stravičnu stvar: Po...

Iznajmila stan u centru po super cijeni, pa otkrila stravičnu stvar: Po mirisu je odmah znala što je

107
0

Lovelin-Julien Hepner (27) bila je presretna kada je pronašla stan za iznajmljivanje u Berlinu po povoljnoj cijeni. Dvije sobe, kuhinja, kupaonica, odnosno stan od 73 četvorna metra iznosio je 545 eura mjesečno, uključujući i dodatne troškove poput tople vode, čišćenja, struje…

Stan je trebalo djelomično adaptirati, a 27-godišnja socijalna radnica bila je spremna na to. No, kada je ušla u stan, osjetila je čudan miris, a potom je ugledala trag ljudskog tijela.

Mlada žena tada je saznala da je prije godinu i pol u stanu pronađeno mrtvo tijelo bivšeg stanara, prenosi Fenix ​​magazin.

“Saznao sam da je tijelo nekoliko dana ležalo u dnevnom boravku, a tada je temperatura zraka bila visoka pa se tijelo brzo raspadalo. Tragovi tijela još se vide u dnevnom boravku”, tvrdi djevojka.

To joj je prvi stan koji je unajmila nakon završetka studija i kako kaže znala je uložiti u njega, ali ovo ipak nije očekivala.

“Rekli su mi da je prethodni stanar bio pušač i neuredan, ali to nisam očekivala. Čovjek je umro u dnevnoj sobi. Obrisi leša su potpuno prepoznatljivi. Nešto je teško u zraku. Smrdi na leševe. ”, rekao je Lovelin za Bild.

Navodno su joj upravitelji u zgradi rekli da ne znaju ništa o beživotnom tijelu.

– Dnevni boravak sam zaključala, a u međuvremenu sam u ostatak stana već uložila 4500 eura – rekla je djevojka.

Lovelin se za pomoć obratila ovim njemačkim novinama, a kontaktirali su i odvjetnika koji je rekao da stanar može tražiti od vlasnika da ga popravi ili sam renovira o trošku vlasnika.

Na kraju su se, nakon što ih je odvjetnik kontaktirao, javili vlasnici stana.

“Žao nam je što nismo ranije bili upoznati s ovom informacijom. O tome ništa nije bilo u dokumentima koje uprava zgrade ima za ovaj stan i ovog stanara, a ni policija o tome nije mogla ništa reći. Naravno, s obzirom na ove novonastalim okolnostima, naredit ćemo pregled stana i reagirati”, obećao je vlasnik stana, prenosi Fenix ​​magazin.

Previous articleČinite veliku grešku cijeli život kada usisavate: Samo ovako ćete sve detaljno očistiti (VIDEO)
Next articleMarca: Modrić se jedva kreće. Čudotvorna Srpkinja, ipak nije uspjela?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here