Home Mozaik Iznenadila muža trojkom za rođendan pa ga ostavila zbog nje: Shvatila da...

Iznenadila muža trojkom za rođendan pa ga ostavila zbog nje: Shvatila da joj je brak nesretan tek kada ju je upoznala

87
0

Mnogi parovi koji su godinama u braku posežu za raznim stvarima kako bi osvježili svoj ljubavni život. Tako je jedna Hrvatica otkrila da je sa suprugom pristala ići u svingerski klub, a sada vam donosimo priču iz Amerike koja je za sve sudionike završila neočekivano.

Supruga i majka dvoje djece željela je svom suprugu za rođendan prirediti veliko iznenađenje i dovesti treću osobu u njihov krevet. Teresa Rose organizirala je i priredila svom suprugu seks u troje za rođendan, a nije bila ni svjesna da će to dovesti do otkrića da je lezbijka.

Ova 36-godišnjakinja i sama je priznala da je uvijek bila nesretna u braku, ali ne zna zašto. Tada je, nakon što je imala trojku sa suprugom i još jednom ženom 2020. godine, otkrila šta joj je nedostajalo, piše Zapozdena.rs.

“Imajući tu intimnu interakciju sa ženom po prvi put, fizička i emocionalna dubina bila je tako intenzivna”, rekla je za The New York Post tijekom nedavnog intervjua.

“Pomislio sam: ‘O moj Bože, ovo je ono što je nedostajalo’. Nakon što sam bio s tom ženom, rekao sam sebi: ‘Zato sam bio tako nesretan u braku.'”

Istaknula je da je njen odnos sa suprugom emocionalno neispunjujući i plitak u odnosu na odnos sa suprugom.

Ubrzo se razvela i započela vezu s tom ženom dva tjedna kasnije. Rose je odrasla u izrazito katoličkoj obitelji i rekla je da su joj od malih nogu govorili da ‘svi homoseksualci idu u pakao.’ Njezin strogi odgoj natjerao ju je da skriva svoje osjećaje prema ženama sve dok ih više nije mogla poricati.

Nažalost, Rosein suprug – koji nije imenovan zbog privatnosti – nije joj pružio podršku kada mu je rekla za svoje otkriće o sebi, ističući da je ‘postao vrlo zločest’ i da ju je iznevjerio zajedno s njezinim ‘vrlo konzervativnim’ roditeljima, kao i njihovi zajednički prijatelji.

Vijest nisu dobro prihvatili mnogi od njezinih voljenih, što je Rose odvelo na vrlo mračnu stazu – s mamom dvoje djece koja je priznala da razmišlja o samoubojstvu.

No, tada je upoznala Žaki – za kojeg smatra da joj je spasio život. Zajedno su više od godinu dana i od tada su se preselili iz Kalifornije u Oregon kako bi zajedno odgajali Roseine sinove – koji imaju šest i osam godina.

Rose više ne razgovara ni s jednim od svojih roditelja i sada se identificira kao ateist.

“Tako je oslobađajuće napokon živjeti autentično”, zaključila je, prenosi DailyMail.

Previous articleSport: Atletico se sprema ukrasti Brozovića Barceloni
Next articleMislila je da ima psa, a ispalo je da je krvoločna životinja: Evo kako si je žena spasila živu glavu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here