Home Mozaik Mislila je da ima psa, a ispalo je da je krvoločna životinja:...

Mislila je da ima psa, a ispalo je da je krvoločna životinja: Evo kako si je žena spasila živu glavu (VIDEO)

67
0

Ovaj kućni ljubimac u njihove je živote prvi put ušao 2016. godine, kada je žena po imenu Su Yun donijela životinju u svoje selo u Yunnanu u Kini.

Prosječna težina tibetanskih mastifa je oko 70 kilograma, što kod nas nije bio slučaj. Ovaj “ljubimac” je u samom startu bio težak oko 100 kilograma, a dnevno je jeo “kutiju voća i dvije kante rezanaca”, što je bila prva uzbuna. Nedugo zatim počeo je hodati na dvije noge, što je zabrinulo cijelu obitelj.

Zatim, kako je vrijeme prolazilo, vlasnik ljubimca počeo se pitati je li to uopće tibetanski mastif jer je počeo sve više sličiti na medvjeda. “Što je više rastao, to je više sličio medvjedu”, rekao je vlasnik za China News. – Malo se bojim medvjeda.

Na kraju je nazvala vlasti i oni su potvrdili da su njezine sumnje točne. Žena nije uzgajala tibetanskog mastifa, već azijskog crnog medvjeda. U Kini se te životinje navodno prodaju za ogromne svote novca na crnom tržištu, gdje se koriste u tradicionalnoj azijskoj medicini i hrani. Kemikalija pronađena u medvjeđoj žuči, ursodeoksikolna kiselina, na primjer, koristi se za liječenje bolesti jetre i žučnih kamenaca.

Međutim, srećom po ovog medvjeda, usvojio ga je Yunnan Wildlife Rescue Center. No unatoč tome što je tako dugo bila obiteljski ljubimac, osoblje je očito bilo toliko uplašeno što bi životinja mogla učiniti da su je prije transporta stavili pod sedativ. No, čini se kako je selidba prošla glatko i medo sada živi svoj najbolji život, piše Net.hr.

Su Yun nije jedina osoba u Kini koja je napravila ovu grešku. U ožujku 2018., drugi čovjek iz iste pokrajine navodno je učinio potpuno istu stvar nakon što je pronašao medvjeda u šumi i pretpostavio da je pas lutalica te ga uzeo.

Previous articleIznenadila muža trojkom za rođendan pa ga ostavila zbog nje: Shvatila da joj je brak nesretan tek kada ju je upoznala
Next articleSrpski paparazzo snimio Severinu kako grli dvojnika bivšeg partnera: ‘Je li joj ovo novi dečko?’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here