Home Najnovije Jakirović na poništeni penal: ‘Je*em ti mater u piku sto puta!

Jakirović na poništeni penal: ‘Je*em ti mater u piku sto puta!

91
0

Bijes dinamovaca nakon poraza kod Viktorije Plzen (1:0) u četvrtom kolu Konferencijske lige izazvao je grčki sudac Anastasios Sidiropoulos. On je na intervenciju VAR-a u 68. minuti poništio svoju odluku o dosuđenom penalu za Dinamo, a u sudačkoj nadoknadi je također na dojavu video-asistenta poništio i gol Dinama kojeg je prethodno priznao.

Dinamo je tako poražen u Češkoj zbog kontroverznih sudačkih odluka te je dva kola prije kraja skupine KL-a na zadnjem mjestu. Zato su u hrvatskom prvaku ogorčeni na Sidiropoulosa. Posebno je bizarna situacija i sudačka odluka u 68. minuti. Mišić je pucao iz daljine, a domaćem golmanu Staneku je ispala lopta iz ruke, nakon čega je oborio Baturinu.

Grčki sudac je pokazao na penal, ali uključio se VAR. Provjeravalo se igranje rukom igrača Dinama koje je prethodilo penalu, a ne mogući faul na Baturini i sudac je poništio jedanaesterac. Na to je Dinamov trener Sergej Jakirović poludio i psovao suce: “Je*em ti mater u pi*ku sto puta!”

Previous articleOva žena vidjela što se događa nakon smrti, bila klinički mrtva 11 minuta: Opisala kako izgledaju pakao i raj!
Next articleSopić uoči derbija: Svi su spremni za Dinamo! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here