Home Sport Jakirović: Rijeka neće nikoga kupiti ovog ljeta

Jakirović: Rijeka neće nikoga kupiti ovog ljeta

71
0

Nogometaši Rijeke i Osijeka u subotu u Gradskom vrtu od 19 sati igraju svoju zadnju utakmicu ovogodišnjeg prvenstva. Igrači Sergeja Jakirovića uoči zadnjeg kola osigurali su minimalno četvrto mjesto i plasman u Europu, a eventualnim slavljem skočili bi na treće mjesto. Trener Sergej Jakirović nema problema s ozljedama i kartoniranim igračima.

“Čeka nas lijepa utakmica u lijepom ambijentu budući da je posljednja utakmica u Gradskom vrtu. Osijek je dva boda ispred nas, napravit ćemo sve da pokušamo pobijediti jer Rijeka nije dugo slavila u prvenstvu u Gradskom vrtu, još od 2018. godine. Želimo završiti sezonu na trećem mjestu, što bi bilo fenomenalno. Očekujem pun stadion i motiviran Osijek”, rekao je Jakirović na konferenciji za medije.

“Naravno da želimo biti treći, postoje tu i premije koje se dobiju i nije isto biti treći ili četvrti. Na početku polusezone nije bilo realno da mi prestignemo sve ove ekipe. Treće mjesto za nas bi bilo kao da smo osvojili naslov prvaka.

Ne radim ja sam. Tu su moji pomoćnici, ljudi u klubu i igrači. Imam ugovor do 2025. godine, radim svoj posao najbolje što mogu. Ako budemo dovodili igrače, bit će to igrači koji odmah mogu igrati u prvoj postavi.

Svjestan sam da ne možemo nikoga kupiti, ali skautiramo neke igrače koje bismo mogli dovesti. Ja volim tražiti potencijale koji mogu s dobrim treningom puno napredovati. To smo radili i ove sezone”, rekao je Jakirović.

“Sve je jasno, bilo bi lijepo završiti sezonu pobjedu. Igramo protiv Osijeka koja je jedina ekipa uz Dinamo koju ove sezone nismo pobijedili. To je dodatan motiv, a na kraju krajeva igramo s direktnim protivnikom za treće mjesto”, ustvrdio je Adrian Liber.

Previous articlePrvi put nakon masakra u Beogradu se oglasili roditelji dječaka ubojice: ‘Tog dana zavladala je vječna tišina’
Next articleNestala bivša pjevačica E.T.-a

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here