Home Mozaik Jato delfina spasilo plivača od 2m duge velike bijele psine: Oko njega...

Jato delfina spasilo plivača od 2m duge velike bijele psine: Oko njega napravili zaštitni prsten! (VIDEO)

667
0

Plivanje s dupinima dugo je bio san mnogih avanturista. Ali jedan je Britanac dobio više nego što je očekivao kad je zaronio s jatom dupina u blizini obale Novog Zelanda kako bi izbacio još jednu stavku sa svog popisa.

Adam Walker iz Nottinghama plivao je s dupinima kada im se približila velika bijela psina. Walker je plivao preko Cookova prolaza kada je naišao na morskog psa.

Slučajno sam pogledao dolje i vidio morskog psa. Pokušao sam ne paničariti jer mi je cilj bio preplivati ​​tjesnac, rekao je Adam.

Walker kaže da su dupini formirali zaštitni prsten oko njega kada mu se morski pas približio, štiteći ga od potencijalnih napada. “Volim misliti da su me zaštitili i sigurno vratili kući”, rekao je za Marlborough Express. “Uvijek ću pamtiti taj dan”.

Dupini se boravkom u jatu brane od napada morskih pasa, a ova odvažna stvorenja često znaju uznemiriti predatora i otjerati ga.

Druga je stvar jesu li dupini to učinili u obranu Adama, ali morskog psa su u svakom slučaju odbacili.

“Ne znam jesu li me dupini spasili, ali znam da je nakon nekoliko minuta morski pas nestao, a dupini su ostali sa mnom još 50 minuta, što je bilo nevjerojatno iskustvo”, rekao je Adam i dodao da je njegov prijatelj mu je rekao da se ne brine zbog morskih pasa u vodi tako blizu obale, što ga je nagnalo da pokuša preplivati ​​tjesnac, prenosi Sun.

Walker je rekao da je susreo morske pse dok je plivao u još dvije prilike, na Havajima i u japanskom Tsugaru kanalu, dodajući da je najbolji pristup kada susretnete morskog psa ne paničariti.

Previous articleNa A7 ograničenja između Drage i Svetog Kuzma zbog predmeta na kolniku
Next articleDjevojčica zaspala s 11 godina, a probudila se s 22: Nakon buđenja dočekao ju užas!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here