Home Mozaik Jedna fotografija krije tajnu braka Vidoja i Nikoline: Snovi su joj se...

Jedna fotografija krije tajnu braka Vidoja i Nikoline: Snovi su joj se srušili i prije njegove smrti!

575
0

Jedna fotografija krije tajnu braka Vidoja i Nikoline: Njeni snovi raspršeni su i prije njegove smrti!
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović važili su za jedan od najkompatibilnijih parova na javnoj estradi. Lijepi, bogati, uspješni… Sve je izgledalo kao da žive pravu bajku sa svojom nasljednicom Unom Sofijom, koja je bila kruna njihove više od deset godina ljubavi.

Međutim, je li sve doista bila bajka?

Izvor blizak ovom paru tvrdi da je brak povjesničara i voditeljice godinama bio zaista savršen. Oboje su imali svoje poslove, uživali su u luksuznim putovanjima, druženjima s prijateljima, a najviše su uživali u trenucima provedenim s kćeri, ali i kćerima iz prijašnjih brakova.

Uz sve to, u Zagrebu, gdje su namjeravali nastaviti život, gradili su svoj dom iz snova.

No, 2021. Nikolini se sve počelo rušiti kao kula od karata.

Najprije su početkom godine ona i njezina kći umalo umrle od gušenja plinom, zatim joj je umro otac, a onda se pročulo da joj je Vidoje bio nevjeran.

Dok je ona boravila u Zagrebu s kćeri, on se navodno družio s djevojkama sumnjiva morala po Beogradu.

A da nešto doista nije štimalo u njihovom braku potvrđuju fotografije s njihovih Instagram profila. I dok su ranije, dok je ljubav cvjetala, svaki zajednički trenutak dijelili s javnošću, posljednjih mjeseci to nije bio slučaj.

A, uz jednu fotografiju, koju je objavila prije Vidojeve smrti, a na kojoj u naručju drži svoju kćer, voditeljica je napisala:

– Kad tuga udari – što dodatno potvrđuje da u tim trenucima nije bila najsretnija, te da je utjehu pronašla u svojoj kćeri.

Izvor tvrdi da su svi njihovi prijatelji znali da je njihov brak u krizi, ali su se nadali da je to samo trenutna kriza koju će prebroditi zbog velike ljubavi. Nažalost, nedugo nakon toga Vidoje je iznenada preminuo na maserkinom stolu.

Previous articleCura u Srbiji sjela u auto pijanom vozaču pa pozvala dečka u pomoć. Bilo je prekasno
Next articleVIDEO: Škarice u 122. minuti zaustavile plasman Zrinskog u grupnu fazu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here