Home Vijesti Jednoglasno podržan smjer u koji je krenuo riječki HNS

Jednoglasno podržan smjer u koji je krenuo riječki HNS

1324
0

skupštinaU pozitivnoj atmosferi i s velikom dozom optimizma, jučer je održana godišnja izvještajna skupština riječkog HNS-a. Delegati su jednoglasno podržali izvješće o radu podružnice koje je podnio predsjednik Juraj Bukša. U svojem izlaganju Bukša se osvrnuo na tri glavne političke teme koje su obilježile riječki HNS u protekloj godini: Energo, prirez i kampanju za parlamentarne izbore.
”U priči oko Energa pokazali smo da nam je dobrobit građana na prvom mjestu, da se nikada ne mirimo s apsurdnim i bizarnim odlukama, događajima i procesima oko nas, te da više od svega želimo da Rijeka postane uređeni grad i svima poželjno mjesto za život.” – rekao je Bukša. “Da HNS Rijeka drži do svoje riječi i ne odustaje od svojih stavova i principa, pokazali smo kod glasanja za proračun Grada Rijeke. Obećali smo građanima da ćemo proračun podržati ako se prirez smanji i obećanja smo se držali. Kako se sa SDP-om nismo mogli dogovoriti da se prirez smanji, po prvi put nismo podržali proračun” – istaknuo je Juraj Bukša. 
I naposljetku, tu je priča oko kampanje za parlamentarne izbore. HNS Rijeka imao je svog kandidata, za koga je provedena potpuno personalizirana kampanja. Kampanja je ocijenjena kao jedna od najboljih u gradu, a posebno veseli motivacija svih članova stranke. Naposljetku nije izostao ni dobar rezultat. Naš kandidat Andrej Poropat osvojio je veći broj preferencijalnih glasova nego primjerice bivši predsjednik Hrvatske Ivo Josipović.
Na kraju napomenuto je da HNS u Rijeci u posljednje vrijeme bilježi znatno povećanje članstva u Rijeci te da i dalje nastavlja aktivno raditi za svoj grad.
Članove riječkog HNS-a pozdravio je i Miodrag Šarac, kandidat za načelnika Matulja koji je rekao kako HNS u Rijeci preuzima sve značajniju ulogu te i sam osjeti sve veću podršku Riječana upravo dosljednoj politici. “Čestitam vodstvu na svim uspjesima!” – rekao je Šarac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here