Home Mozaik Odbrojavaju se dani do najslađeg, najukusnijeg i najzabavnijeg događaja u Brtonigla

Odbrojavaju se dani do najslađeg, najukusnijeg i najzabavnijeg događaja u Brtonigla

1053
0

Brtonigla Adventure TrekI ove godine ljubitelji vina, slatkoga, sporta i dobre zabave okupiti će se na jednom mjestu, točnije u Brtonigli.
Naime, u pripremi je 4. Choco & Wine Fest i 6.Brtonigla Adventure Trek. Ovogodišnja izdanja navedenih manifestacija biti će najbolja do sada po pitanju programa i broja učesnika, a ukoliko vremenski uvjeti to dopuste i posjećenost će biti rekordna.
Sve počinje ove subote, 20.02.2016. u 9 sati ujutro kada će se 253 učesnika Brtonigla Adventure Treka (iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske) okupiti u Brtonigli i natjecati u ukupno 3 kategorije na novim trasama dužine od 10-60km, za čiji prolazak će biti potrebno od 1-12 sati pješačenja /trčanja.
Istoga dana s početkom u 12 sati, započinje najslađi događaj u Brtonigli, tj. 4. Choco & Wine Fest koji će se održati u grijanom šatoru na glavnom trgu.
Rekordan broj izlagača iz Hrvatske i Slovenije, uz bogati prodajno-izložbeni prostor ponuditi će prisutnima nezaboravni doživljaj okusa i mirisa.
Osim bogate ponude slatkih proizvoda i vina, posjetitelje očekuje choco show, dječji program, izrada skulptura od čokolade, vođena prezentacija sljubljivanja čokolade i vina i još mnogo toga.
Ovogodišnje izdanje navedene manifestacije, osim dnevnog programa biti će obogaćen i večernjom zabavom, uz nastup izuzetno popularnog Gordana Gregurovića, visoko pozicioniranog natjecatelja iz „The Voice“, koji će svojim jedinstvenim vokalom i poznatim hitovima zabavljati prisutne do kasno navečer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here