Home Mozaik Jelena Radan i Pedro Abreu održali koncert za dušu na Trsatskoj gradini

Jelena Radan i Pedro Abreu održali koncert za dušu na Trsatskoj gradini

296
0

Jelena Radan jučer je nastupila na punoj Trsatskoj gradini u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini, a predstavila se emotivnom izvedbom fada. Zajedno s Pedrom Abreu, gitaristom s Madeire znalački je izvela pjesme koje pjevaju o čežnji, o neispunjenim željama, o saudade i portugalskom narodu.

U stankama između pjesama približila se publici pričama o fadu, o njezinom životu, a vjetrovita Trsatska gradina bila je pravi fado, kako je Jelena rekla „Pa vi imate fado svaki dan – more, vjetar, kamenje…“
Osim fada, Jelena je izvela i pjesme sa svog zadnjeg albuma „Voyage“, a neke od njih su: „Sjeti me se ljube“, „Voljet ću te sutra“ i „The Device“. Publiku je pjevačica počastila i sa svježim skladbama koje će se naći na albumu na kojem se predstavlja kao kantautorica.

Jelena je koncert završila s pjesmom „Meu Fado Meu“ – Sve je to fado, a pjevačica nije krila svoju zahvalnost i oduševljenje publikom. Jelena i Pedro svojim su nastupima uljepšali ljetnu večer, ispunili je emocijama, ponosom, traganjem…

Nastavak Ljeta na Gradini uz Ninu Badrić, Elvisa Stanića te party elektronske glazbe

Nakon koncerta Jelene Radan, drugi tjedan, 13.srpnja na Gradinu stiže Nina Badrić, sljedeći dan Elvis Stanić, a petak je rezerviran za BSH party – Party elektronske glazbe.

Previous articleMajka prije smrti sinčiću ostavila darove i videoporuke za njegovih sljedećih deset rođendana
Next articleŠok na Exitu: Par se opustio na Petrovaradinskoj tvrđavi, pa uhvaćeni usred akcije (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here