Home Sport Jerko Leko: Hajduk će Rijeci na Rujevici otkinuti bod

Jerko Leko: Hajduk će Rijeci na Rujevici otkinuti bod

239
0
0000000000491436 620 0
Jerko Leko

Jerko Leko, bivši elitni nogometaš i reprezentativac Hrvatske, danas talentirani trener NK Jarun u drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi, tvrdi kako bi Hajduk, nakon dva bolna udarca od Dinama, mogao skupiti redove i na Rujevici u nedjelju (19.30) protiv Rijeke uspjeti otkinuti bod lideru prvenstva. Nekako mu, opisuje za net.hr, miriše na takav scenarij…

“Rijeka je u naletu i svi nekako očekuju da će Rijeka dobiti Hajduk na Rujevici, ali po meni to vuče na neki neriješeni ishod. Mislim da Rijeci nije u interesu zakucati Hajduk, ali još više im nije u interesu izgubiti, nego proći ovaj vrući Jadranski derbi bez poraza. Da zadrži prednost ispred Dinama i Bijelih”, priča nam Jerko Leko i dodaje:

“HNK Rijeka ne smije sebi dozvoliti poraz, a pogotovo si ga ne smije dozvoliti više Hajduk. Oba kluba bi kompromitirala sve dosad napravljeno, posebno ovo stoji za HNK Rijeka. Hajduk je trenutno u jednoj drugačijoj situaciji jer su svoju sezonu dobrano već i kompromitirali. Rijeka će navaliti, ali neće previše ‘divljati’. Moja je prognoza iks. Neriješeno. Hajduk će malo ipak skupiti redove i možda uspjeti uzeti bod”.

Kako Jerku Leki igra Dinamo u posljednje vrijeme, njegov bivši klub? Za zagrebačke je plave Jerko, naime, odigrao u dva mandata, prema podacima na Transfermarktu, sveukupno 95 službenih susreta u kojima je 6 puta zabijao, a 11 puta asistirao.

“Dinamu su dvije pobjede protiv Hajduka bile prijeko potrebne, ne samo zbog ambicija i poretka u HNL-u, te finala u Kupu, nego prvenstveno i malo zbog tog samopouzdanja. Pogotovo je ta prvenstvena pobjeda bila jako bitna za dinamovce, jer je igračima dala jednu novu dozu energije. Također, neke je igrače opustila koji imaju problem s pritiskom. Mislim da Dinamo ulazi s drugačijim raspoloženjem u završnicu i u lov na Rijeku”, objašnjava Jerko Leko.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here