Home Biznis JGL traži zainteresirane za više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL traži zainteresirane za više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

293
0

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Podsjećamo, JGL je prošle godine u Svilnom  povećao proizvodne  kapacitete koji predstavljaju sam vrh farmaceutske tehnologije, gdje nude priliku za rad u modernom visokotehnološkom okruženju u kojem stvaraju inovativne proizvode koji osvajaju svjetska tržišta. Zaposlenicima JGL nudi sigurnost stalnog zaposlenja, konkurentna primanja i brojne dodatne pogodnosti, stvarajući tako idealno mjesto za profesionalni rast i osobni razvoj.

Tko su idealni kandidati?

Uvjet za prijavu je srednja stručna sprema, idealno u biomedicinskom ili tehničkom području. Poželjni kandidati su svi oni koji pokazuju interes i motivaciju za rad u proizvodnji farmaceutskih proizvoda, a spremni su precizno i organizirano pristupati radnim zadacima. Prednost imaju osobe usmjerene na timski rad, koje njeguju kvalitetnu i efikasnu komunikaciju i pokazuju inicijativu u rješavanju problema.

JGL nositelj certifikata “Poslodavac Partner”

Nove zaposlenike u JGL-u očekuje inovativno i poduzetno okruženje u kojem zaposlenik nije samo “kotačić u sustavu”, već važan element koji čini razliku. Program razvoja zaposlenika počinje od prvog dana, što uključuje onboarding proces, individualni plan razvoja svakog zaposlenika, edukacije i kvalitetan mentorski program. Paket pogodnosti je raznolik i fleksibilan, a zaposlenici imaju mogućnost odabira opcija koje im najviše odgovaraju.

U JGL-u vjerujemo da je sretan zaposlenik najbolji zaposlenik, tako da smo maksimalno posvećeni izgradnji pozitivnog radnog iskustva i radne sredine u kojoj se svi osjećaju podržano i motivirano. Pored naše velike posvećenosti ulaganjima u konkurentnost primanja, tu su i mnoge druge pogodnosti i razvojne prilike koje maksimalno težimo prilagođavati osobnim interesima i potrebama zaposlenika. Rezultati mjerenja zadovoljstva i angažiranosti zaposlenika iz godine u godinu pokazuju nam da imamo jake temelje koji su zalog i motivator da ih takvima očuvamo te usklađujemo kroz cijelu organizaciju” izjavila je Lorena Dika, direktorica Korporativnog HR-a u JGL-u.

JGL je nositelj certifikata “Poslodavac Partner” koji se dodjeljuje organizacijama koje održavaju visoke standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima, a od 2022. godine učvrstio je svoje mjesto u najprestižnijoj skupini poslodavaca certifikatom “Above and Beyond“ za područje inovacija u području upravljanja ljudskim resursima.

Posjetite https://karijera.jgl.hr/ kako biste saznali više o otvorenim pozicijama i postali dio JGL tima.

Linkovi na otvorene pozicije su:

Linkovi na otvorene pozicije su:

  • Operater u farmaceutskoj proizvodnji:

https://karijera.jgl.hr/jobs/operater-u-farmaceutskoj-proizvodnji-mz-HLS

  • Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji:

https://karijera.jgl.hr/jobs/operater-na-poslovima-ciscenja-i-dezinfekcije-u-sterilnoj-proizvodnji-mz-HLY

  • Operater pripreme materijala u proizvodnji:

https://karijera.jgl.hr/jobs/operater-pripreme-materijala-u-proizvodnji-mz-HL5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here