Home Mozaik Još jedna misterija – Djevojka ostavila poruku Mateju: Izvini što te nisam...

Još jedna misterija – Djevojka ostavila poruku Mateju: Izvini što te nisam poljubila posljednji put i rekla koliko te volim!

228
0

Izvjesna Ž. M. je privukla pažnju jer je na dan kada je Perišovo tijelo izvučeno iz Dunava, na Facebooku objavila crnu sliku u znak žalosti, ali i napisala potresne riječi posvećene tragično preminulom Splićaninu.

Lijes s tijelom Mateja Periša (27) dopremljen je u njegov rodni Split. Njegovi prijatelji, poznanici, ali i oni koji ga nisu poznavali, žale za Splićaninom koji je 18. svibnja nakon pet mjeseci potrage pronađen mrtav u Dunavu na beogradskoj Adi Huji. Među ožalošćenima je i izvjesna djevojka Ž. M., koji je nakon izvlačenja tijela iz rijeke Mateju ostavila poruku:

– Oprosti, molim te, što te zadnji put nisam zagrlila i poljubila, što ti nisam rekla koliko mi značiš i koliko te volim… Žao mi je, srešćemo se u boljem mestu, znam to.

Uz ovu poruku koju je objavila u jednoj od brojnih Facebook grupa posvećenih Župi, tajanstvena djevojka ostavila je tri srca, ali i uplakane emotikone. – Ona je također, otkako je otkriveno da Splićanin više nije živ, ostavila je samo crnu pozadinu kao svoju profilnu sliku na Facebooku, što je znak tuge, odnosno htjela je virtualnim prijateljima pokazati da je pati.

Ispod te fotografije prijatelji su joj ostavili upitnik, ali nije htjela objasniti zašto je tužna – kaže naš izvor i dodaje da se sada ljudi koji su prethodnih 139 dana pomno pratili potragu za Matejem pitaju tko je djevojka je.

– Da ste osobno poznavali Mateja, trebali biste reći ako nešto znate… Svaka sitnica može pomoći da se otkrije prava istina. Ovo mi je malo sumnjivo, jer on nikad nikoga nije poznavao u Srbiji, sve je to malo čudno – napisali su korisnici društvene mreže ispod objave Ž. M.

Kurir je stupio u kontakt sa Ž. M., a objasnila nam je da je Mateju upoznala na moru.

– Da, poznavali smo se, upoznali smo se na moru. Kao što vjerojatno već znate, radio je kao skiper. Upoznali smo se na moru, a kasnije se druženje nastavilo. Bio je osoba koja je svakoga mogla voljeti, doslovno svakoga – kaže ova djevojka i dodaje da je Matej uvijek imao velike planove.

Podsjetimo, Splićanin je nestao uoči dočeka Nove godine u Beogradu, gdje je došao s prijateljima. Kako je istraga utvrdila, Matej je kobne noći izašao iz kluba “Gothic” u Beton dvorani, a potom je otrčao na savsko šetalište i ušao u Savu. Njegovo tijelo plutalo je 18. svibnja na Adi Huji, a utvrđeno je da se utopio, te da smrt nije bila nasilna. No, iako je tijelo pronađeno i agonija je prestala, neka pitanja o ovom slučaju ostat će zauvijek neodgovorena.

– Zašto je napustio klub sam, u majici? Zašto je potrčao i pokušao zaustaviti taksi, zašto je ušao u rijeku, kao i zašto je uoči nestanka nazvao svoju sugrađanku Maju Soptu – podsjeća izvor.

Previous articleMorbidan izazov na TikToku u Srbiji sjemenom tekućinom prskaju slučajne prolaznike?!
Next articleFOTO: Najmlađi navijači lovili Drmićeve autograme, Armada najavila finale Kupa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here