Home Mozaik Morbidan izazov na TikToku u Srbiji sjemenom tekućinom prskaju slučajne prolaznike?!

Morbidan izazov na TikToku u Srbiji sjemenom tekućinom prskaju slučajne prolaznike?!

136
0

Djeca sve više ulaze u razne opasne situacije snimajući sebe kako se guše plastičnim vrećicama, jedu cimet i voze “zakačene” za žice trolejbusa, a adolescente divljaju u autima, ugrožavaju sebe i druge, a sve završava na društvenim mrežama

Javnost je bila zgrožena nakon vijesti da je u utorak navečer muškarac N. M. (25) u Srbiji poprskao sjemenu tekućinu iz šprice s djevojkom S. M. (26).

Još šokantnije je zvučala obrana uhićenog kada je policiji rekao da je to učinio zbog “izazova” na društvenoj mreži Tiktok koja mu je, kako je objasnio, bila zanimljiva.

Ova rečenica još je jedan dokaz da nema izazova s ​​društvenih mreža koji se ne može nadmašiti (jer su izazovi sve gori), mišljenja su stručnjaci s kojima je Kurir razgovarao.

Dapače, prijašnjih godina djeca su upadala u razne opasne situacije snimajući sebe kako se guše s plastičnim vrećicama, vozeći “zakačene” na trolejbuske žice, a adolescente divljaju u autima, ugrožavajući sebe i druge. Sve te bizarne scene završile su u Tiktoku.

Psihologinja Snežana Repac kaže da je, kada je u pitanju mladić koji je djevojku poprskao sjemenom na ulici, bolesna sama pomisao da mu to bude izazov.

– Osoba koja je smislila taj “izazov” je netko tko je sadist, morbidan, bizaran, pa čak i psihopat. To je natjecanje u slavu ludila, a onaj tko pristane na tako nešto je dio zaraze izazova, kada ga društvo s jedne mreže usisava kao pojedinca, ma koliko suludi zahtjev za njim bio. Osoba koja radi tako nešto spremna je na sve da uđe u određeni krug ljudi. To su ljudi koji su usamljeni, nepopularni i odbačeni, pa pristaju na sve samo da bi dobili mrvicu pažnje. Činjenica je da se ta osoba pripremala za taj čin, pa se postavlja pitanje njegove opsesije, bezobzirnosti, mržnje prema muškom rodu ili nekog izopačenog oblika osobne seksualne kulture tog pojedinca – kaže Repac za Kurir.

Snežana Repac smatra da to što je nepoznata osoba poprskala djevojku na ulici tekućinom za koju se pokazalo da je sjeme, može ostaviti određene posljedice.

– Ta djevojka u budućnosti može osjećati gađenje prema muškarcima. Želio je ovako poniziti djevojku. U glavi joj je sada samo pitanje je li odabrana ili slučajna žrtva – kaže Repac.

Katarina Jonev Ćiraković, odgojiteljica za sigurnost djece na internetu, kazala je za Kurir da je slučaj simptomatičan jer se radi o zrelom muškarcu koji je bio pod utjecajem Tiktoka.

Previous articleVIDEO: Pojavila se snimka sukoba policije s navijačima splitskog Hajduka
Next articleJoš jedna misterija – Djevojka ostavila poruku Mateju: Izvini što te nisam poljubila posljednji put i rekla koliko te volim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here