Home Mozaik Još jedna žena se otrovala nakon što je pojela lubenicu: ‘Povraćala je...

Još jedna žena se otrovala nakon što je pojela lubenicu: ‘Povraćala je bez prestanka…‘

172
0

Žena (47) je u Moskvi kupila lubenicu u blizini jedne od stanica metroa u glavnom gradu i umrla nakon što je kod kuće pojela voće.

Kako piše Izvestia, kada je pojela voće, počela se osjećati loše i jako je povraćala, ali je odlučila kako neće zvati hitnu pomoć.

Kako je izvor prenio za ovaj ruski medij, tek idući dan majka preminule žene odlučila je pozvati liječnika, no više joj nije bilo pomoći.

Za sada se ne zna uzrok smrti, no Izvestia podsjeća da je 22. kolovoza sud u Moskvi osudio Antona Kotova na pet godina zatvora u “slučaju lubenica”, koji je rezultirao smrću dvoje ljudi.

Naime, 10. rujna 2021. godine, 61-godišnja baka i njezina 15-godišnja unuka koje su kupile lubenicu u trgovini Magnit u Moskvi preminule su od posljedica trovanja. Tri dana kasnije, savezna agencija Rospotrebnadzor, koja nadgleda dobrobit i prava potrošača te štiti građane Rusije, sugerirala je da bi uzrok trovanja mogla biti tvar za uništavanje insekata koja je korištena za tretiranje lubenice. Naknadni pregledi potvrdili su prisutnost etilen glikola i Cygatrina u tijelima obje žrtve.

Kotov je priveden u rujnu 2021. godine i bio je zadržan u pritvoru tijekom dva mjeseca. Kasnije je ta mjera zamijenjena kućnim pritvorom, a kasnije je sud promijenio uvjet zabrane na ograničenje određenih aktivnosti. Okrivljenik nije priznao krivicu.

Previous articleKomadina: Mislili smo ići bez rebalansa, ali su nastali minusi zbog države
Next articleFOTO: Navijači Vatrenih unatoč zabrani probili se do stadiona u Erevanu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here