Home Biznis Josipović o Sinčićevom hapšenju: Sudske odluke se moraju poštovati!

Josipović o Sinčićevom hapšenju: Sudske odluke se moraju poštovati!

1016
0

Izborni stožer Ive Josipovića se danas obratio javnosti s upozorenjem da se s broja 0989096900, s kojeg se prethodnih dana anketiralo za koga će se glasati, danas odaslala poruka “JOSIPOVIC I MILANOVIC NAREDILI POLITICKA HAPSENJA. USTANIMO PROTIV ZLOUPORABE VLASTI!!!” kojom se želi povezati današnje privođenje aktivista Živog zida s kampanjom Ive Josipovića.
‘Ističemo da je Ivo Josipović još 2013. godine zatražio maksimalnu zaštitu građana kojima prijeti deložacija iz jedine nekretnine zbog ovrhe kao posljedice dugova. No, prema rasploživim informacijama, u slučaju današnje deložacije, ne radi se o deložaciji zbog ovrhe, nego vlasničkog spora. Ako je tome tako i ako je Hrvatska pravna država, sudske se odluke moraju poštovati. Interventna policija je danas izašla na teren, prema raspoloživim informacijama, jer je prilikom prethodnog pokušaja deložacije sudskom izvršitelju prijećeno bombom.
Ovom prilikom podsjećamo da je prema aktivistima Živog zida policija postupala prema istim profesionalnim standardima i u vrijeme kada je ministar unutarnjih poslova bio Tomislav Karamarko’, zaključuje se u izjavi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here