Home Vijesti Jovanović odabrao stranu: Linićeva presica je politički promašaj godine!

Jovanović odabrao stranu: Linićeva presica je politički promašaj godine!

3461
0

Željko-Jovanović255Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović također se oglasio o optužbama bivšeg kolege iz Vlade Slavka Linića na račun premijera Zoran Milanovića.

“U vodstvu riječkog SDP-a nema nijednog člana koji je u stranci duže od mene, ni Linić ni Komadina ni Obersnel. Onda znate u kojoj mjeri mi je stalo da se radi u korist Vlade i države”, započeo je Jovanović.

“Osjećaj koji danas imam, na temelju onog što sam čuo na radiju, je osjećaj beskrajne tuge. Mislim da je Linić u politički promašenom istupu nanio štetu SDP-u, Vladi i sebi. Čuli smo potpune političke dokaze bez ijednog argumenta i dokaza”, dodao je ministar znanosti, obrazovanja i sporta.

“Duboko sam uvjeren da on želi SDP-u dobro, ali ovo danas je bilo krivo. Moja poruka svim SDP-ovcima je ljudi složimo se, razgovarajmo o svim temama koje su važne i radimo, a presice koristimo da bismo predstavili projekte i rezultate našeg rada. To prepustimo HDZ-u. Najgore bi bilo u Hrvatskoj vratiti vlast zločinačkoj organizaciji. Nismo savršeni, ali smo bolji od svega što se nudi na hrvatskom političkom tržištu. Linićeva presica je politički promašaj godine”, rekao je Jovanović.

Na pitanje u čije ime govori rekao je: u svoje, kao SDP-ovac, kao član gradske organizacije, županijskog i državnog SDP-a, govorim u ime najvećeg broja riječkih SDP-ovaca: “Riječki SDP se neće raspasti”, zaključio je ministar za RTL.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here