Vijesti

Jovanović odabrao stranu: Linićeva presica je politički promašaj godine!

Jovanović odabrao stranu: Linićeva presica je politički promašaj godine!

Željko-Jovanović255Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović također se oglasio o optužbama bivšeg kolege iz Vlade Slavka Linića na račun premijera Zoran Milanovića.

“U vodstvu riječkog SDP-a nema nijednog člana koji je u stranci duže od mene, ni Linić ni Komadina ni Obersnel. Onda znate u kojoj mjeri mi je stalo da se radi u korist Vlade i države”, započeo je Jovanović.

“Osjećaj koji danas imam, na temelju onog što sam čuo na radiju, je osjećaj beskrajne tuge. Mislim da je Linić u politički promašenom istupu nanio štetu SDP-u, Vladi i sebi. Čuli smo potpune političke dokaze bez ijednog argumenta i dokaza”, dodao je ministar znanosti, obrazovanja i sporta.

“Duboko sam uvjeren da on želi SDP-u dobro, ali ovo danas je bilo krivo. Moja poruka svim SDP-ovcima je ljudi složimo se, razgovarajmo o svim temama koje su važne i radimo, a presice koristimo da bismo predstavili projekte i rezultate našeg rada. To prepustimo HDZ-u. Najgore bi bilo u Hrvatskoj vratiti vlast zločinačkoj organizaciji. Nismo savršeni, ali smo bolji od svega što se nudi na hrvatskom političkom tržištu. Linićeva presica je politički promašaj godine”, rekao je Jovanović.

Na pitanje u čije ime govori rekao je: u svoje, kao SDP-ovac, kao član gradske organizacije, županijskog i državnog SDP-a, govorim u ime najvećeg broja riječkih SDP-ovaca: “Riječki SDP se neće raspasti”, zaključio je ministar za RTL.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Krk i Rijeka u subotu najtopliji gradovi u Hrvatskoj

spFebruary 16, 2019

Policija upozorila: Snimat ćemo utakmicu i sankcionirati protupravna ponašanja!

spFebruary 16, 2019

Pješak nastradao na Potoku

spFebruary 14, 2019

Državno odvjetništvo traži zatvor za Miškovića!

spFebruary 14, 2019

Preminuo novinar Radio Rijeke Ivica Vrkić

spFebruary 14, 2019

Linija 1A se ponovno spaja s centrom grada!

spFebruary 14, 2019

Tajani se ispričao, pročitajte tekst isprike

spFebruary 13, 2019

Održani tribina i radionice na temu „Predsjedanje RH Europskom unijom 2020. – što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?“

spFebruary 13, 2019

Presuda u korist korisnika CHF kredita iz Rijeke za auto kredit

spFebruary 12, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.