Home Vijesti Jovanović u Nedjeljom u 2: Slučaj tržnice zakonski uređen posao (VIDEO)

Jovanović u Nedjeljom u 2: Slučaj tržnice zakonski uređen posao (VIDEO)

1090
8

Gost HRT-ove emisije ‘Nedjeljom u 2’ bio je SDP-ov saborski zastupnik Željko Jovanović kojeg prati glas najglasnijeg i najkritičnijeg oporbenog političara u redovima SDP-a, kao i nasljednika Slavka Linića. Jovanović je u emisiji odgovarao i na pitanja o slučaju riječkih tržnica, prodanih tajkunu Ivanu Franoliću koje Jovanović opravdava zakonski uređenim poslom.

8 COMMENTS

  1. Mislim da bi pristao da SDP dobije državne izbore samo da za uzvrat nestanu iz Rijeke.Obersnel je pokvareni gad kakvog Rijeka odavno nije imala a ovi drugi su njegova slika i prilika.

  2. Tko zna zašto se odjednom žuri SDP-u maknuti Jadranku i Bajića???? Možda da nebi izronio morski pas iz bazena ili dvorane ili
    zbog novog Ustavnog zakona o nezastarijevanju kriminala u privatizaciji ? Možda zbog svega skupa!!!

  3. sve dok drug Jovanović bude žestoko napadao i pljuvao po hdz-u , a da pritom ne vidi ili ne želi gledat što mu se dešava u negovom dvorištu i njegovoj kući-Gradu Rijeci on je za mene oličenje nedosljednog i jednostranog političara. Jovanoviću ti kad budeš bio toliko žestoko napadao i borio se protiv korupcije u Rijeci i gradskoj upravi skinuću ti kapu, i dobijaš 80% glasova na izborima. Ali čisto sumnjam da ćeš to ikad učinit,

  4. E moj Lovre.Istina je takva. Tvoja stranka nije kriva već ovakvi ljudi poput Obersela itd. koji nisu trebali ovom gradu.

  5. lovre nije upućen, a kad bude bio malo bolje upućen biće kasno, već če biti u pučkoj kuhinji sa ostalim Riječanima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here