Home Sport Juričić: Gorgon ne ide u Kinu, dogovaramo Leovca i Grahovca, Božinov još...

Juričić: Gorgon ne ide u Kinu, dogovaramo Leovca i Grahovca, Božinov još na promatranju

1345
0

“Ne brinu me rezultati i igre, u situaciji smo koja nije ista kao prošle godine, kad smo imali formiranu momčad u Portugalu i zato se radilo drugačije. Sad imamo momčad koja se tek formira”, rekao je danas sportski direktor Srećko Juričić gostujući na Radio Rijeci.

“Oni se nisu uspjeli nametnuti treneru Keku, sad im tražimo klub i blizu smo dogovoru.”

Alexander Gorgon nije bio u Portugalu zbog ozljede, ali se u međuvremenu pojavila i priča da će ukoliko se ubrzo oporavi, i on otići u Kinu!

“Njegova je ozljeda delikatna i ne može se reći kad će biti spreman. Vratio se s terapija u Njemačkoj, pridružio se momčadi. A u pričama o Kini nema istine. Ma i kad bi se tako brzo oporavio, ne bi mogao otići nikamo.”

Dobro, a dolasci? Koliko su blizu Marin Leovac i Srđan Grahovac?

“Leovac je spreman doći, želi to, ali PAOK ima svoja potraživanja, nastojimo im udovoljiti, ali da zaštitimo svoje interese. Imamo mi limite… I Grahovac nam je (iako su se pojavile njegove izjave da ne dolazi u Rijeku, nap. a.) dao do znanja da želi u Rijeku, s njim smo sve dogovorili, ali isto kao i kod Leovca: pregovara se s klubom. Obojica bi mogla doći, htjeli bismo za 2-3 dana, to bi bilo odlično.”

A što je s Božinovim? Potpisuje li?

“Božinov je danas ujutro na liječničkom pregledu. Zdrav i spreman, bio bi nam pojačanje, ali nažalost nije neko vrijeme trenirao i nije u takvoj formi. Nakon pregleda, još ćemo usuglasiti stavove, koliko mu vremena treba da se spremi toliko da nam može pomoći.”

Rijeka proljeće otvara u subotu (15 sati) na Rujevici protiv Istre, a potom slijedi pakleni niz: Osijek u gostima, pa Dinamo kod kuće, pa polufinale kupa s Dinamom.

Previous articleBlažević: Predstava ‘Ivica i Marica’ nije otkazana zbog neprimjerenog sadržaja nego zbog složenosti!
Next articleKVARNER BIRRA: Postani pivski somellier i sudjeluj u degustaciji novog piva!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here