Home Sport Juričić u šopingu po Splitu

Juričić u šopingu po Splitu

1458
5

Mato Neretljak se preselio iz Splita u Rijeku, a njegovim stopama uskoro bi moglo krenuti još nekoliko njegovih bivših suigrača. Na meti sportskog direktora Srećka Juričića su Ahmad Sharbini, Drago Gabrić i Tonći Kukoč, te vratar Lovre Kalinić. Ukoliko Hajduk ne pusti Kalinića, Jurčić će posegnuti za vratarom Splita Andrijom Vukovićem.

Juričiću se svidio šoping u gradu pod Marjanom pa je najavio novu kupovinu. No osim što računa na kvalitetu spomenutih igrača, na ruku mu ide i činjenica da bi njihovim angažmanom oslabio direktne konkurente za vrh prvenstvene ljestvice. Jednim udarcem riješio bi se konkurencije Hajduka, te osnažio svoju momčad i približio je barem drugom mjestu.


Splitski klubovi postaju rasadnik igrača prvoligaša s Kantride

Angažmanom Scorije, Neretljaka, Vranješa, Benka, Bjelanovića…, te najavom kako Rijeci nedostaje još desetak igrača, Juričić je jasno iskazao ambicije u slijedećoj sezoni. A kad se tome doda i garancija kako će plaće stizati redovito, jasno je da će i oni igrači koji dvoje prihvatiti ponudu Rijeke ili ne, radije preseliti pod stijene Kantride, nego ostati kod kuće u neizvjesnosti.(tportal)

5 COMMENTS

  1. hm, samo da to oslabljivanje protivnika ne bude baš preuspješno. koliko god ih ne volio, mislim da će svaki pošten navijač rijeke htjeti da se hajduk oporavi, sad čitam da ih andabak kupuje skroz. hrvatska liga bez jakog hajduka je sranje, čak i da osvojimo naslov, volio bi da i njih i purgere dobijemo u ravnopravnim, neizvjesnim, za naše prilike – spektakularnim derbijima.ali ako se nešto hitno ne promijeni, zahtjevniji će biti ogledi s inkerom od jadranskog derbija. moram priznat da me to, bez obzira na sav animozitet, nimalo ne veseli

  2. Ja se nadam pozitivnom šopingu u Splitu. Rijeka je uvijek dobro prolazila s Hajdukovim bivšim igračima (npr. Erceg, Gabrić), za razliku od tovara koji se s bivšim Rijekinim igračima i nisu usrećili.

  3. ouyea to i je bit porblema nase lige – mamic i njegovi jos nisu shvatili da je dinamu bolje liga s dobrim hajdukom, rijekom, splitom, pulom, slavenom itd. nego ono sta imamo – dinamo i materac-liga za njihov trening. te su stadioni prazni, te ides u europu totalno nespreman, pa te prvi sherif iz kishineva sprasi.

  4. Mali, pa nije Mamic debil da to ne shvaca. Shvaca on shvaca, ali ga boli k. za jaku ligu sa jakim Dinamom i ostalim rupama samo je on taj koji zaradjuje na transferima i ne mora sa nikim dijeliti nista. Jebe se njemu za proljece u Europi…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here