Home Mozaik Kada je dodirnula ovu hranu, skoro je oslijepila: Oči su se zatvorile...

Kada je dodirnula ovu hranu, skoro je oslijepila: Oči su se zatvorile od otoka, nijedna bolnica nije znala o čemu se radi

407
0

Shiv Seval pokazala je svoje natečeno i doslovno ljubičasto lice kao reakciju na alergiju. Svoju priču podijelila je na TikToku, iako još uvijek nije bila informirana što je jela i uzimala, pa je zbog toga i nastala takva reakcija. Tvrdi da se osjeća dobro iako ne izgleda tako, a na snimci je jedva gledala u kameru zbog natečenih očiju.

Činilo se kao da ima ozbiljnu alergijsku reakciju.

– Još ne znam što sam dotaknula pa sam dobila ovakvu reakciju. No kad sam doma protrljala oči počela sam oticati – napisala je na TikToku – in.

U sljedećem videu objasnila je što se dogodilo i zašto joj je lice pocrvenjelo.

– Bila sam tako zbunjena jer nisam dotaknuo pravi kikiriki – dotaknuo sam nešto na čemu su još uvijek bili komadići kikirikija. I protrljala sam oči nakon što sam to dotakla, onda je počelo oticati – napisala je i pojasnila situaciju.

@shiv_sewlal I still don’t know what I touched that caused the reaction 😅 but after rubbing my eyes – I immediately started swelling up #allergicreactioncheck #peanutallergyawareness #epipencheck ♬ original sound – SHIV

Što znači da nije jela kikiriki, ali je dodirnula nešto u čemu je bila ta hrana od čega joj je lice jako nateklo. Mnogi su je podržali i istaknuli važnost hitnog odlaska na pregled, napisali su:

“Kao medicinska sestra, neću lagati, u panici sam što niste koristili epi pen. Drago mi je da je sve dobro ispalo, ali ubuduće je hitno”, “Nikad ne odgađajte korištenje epi olovka ili odlazak u bolnicu”, “Zašto nisi koristio olovku?”, napisali su.

Previous articleKukoč: Krkani i lešinari skupljaju političke poene priko Hajduka i sporta
Next articleŠiri se govor Josipa Broza o tome kako nije htio dati Bosnu ni Hrvatima ni Srbima. ‘E nećete je imati…‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here