Home Mozaik Kada je vrijeme za posjet sex shopu?

Kada je vrijeme za posjet sex shopu?

497
0

Kao što je Paris always a good idea, tako je i posjet sex shopu uvijek dobra ideja! Ali, uistinu i jest, a evo i zašto. Ako se i vi pitate kada je uopće pravo vrijeme za posjet sex shopu, seksualni terapeuti, ali i mi, složit ćemo se da konkretnog odgovora nema jer je stvarno uvijek kupiti neko pomagalo, sexy odjeću ili neki od rekvizita.

Neovisno u kojoj ste životnoj fazi, solo ili u vezi, je li u odnosu sve štima ili pak „škripi“, sex shop bi trebao biti dio vaše šoping rutine. Tamo možete pronaći lijek za sve seksualne probleme, ali i za uživanje koje nam je svima potrebno- za povećanje libida, samopouzdanja, boljeg užitka, zaštite do rješavanja nekih ginekoloških problema.

Mnogima je ova tema možda tabu, no, seksualni terapeuti prethodnih godina itekako promiču sexual wellness, ilitiga seksualnu dobrobit. Kao što se brinemo za mentalno i fizičko zdravlje, tako u ovu „self care“ paletu moramo uvrstiti i seksualno zdravlje. Kako navode stručnjaci, kada osvijestimo brigu za seksualno zdravlje onda će biti puno manje spolno – prenosivih bolesti, manje loših partnerskih odnosa, boljeg samopouzdanja i slično.

Možda vam je kupovina u sex shopu i pala na pamet, no, ustručavate se tu ideju podijeliti s vašom polovicom jer mislite da ćete nju ili njega tim prijedlogom uvrijediti, ugroziti i slično. Neki od vas unošenje seks igračaka gledaju kao nešto negativno jer misle da je to znak da vam je loše u krevetu. Ne, baš suprotno! Osim toga, u sex shopovima nađe se za svakoga po nešto pa tako ljudi često kupuju i pomagala koja pomažu u otklanjanju zdravstvenih tegoba, primjerice vaginizma, inkontinencije, preuranjene ejakulacije, problema s prostatom, menopauzom i ostalih „muških“ i „ženskih“ briga.

Za početak, možda ne bi bilo loše da u guglate neki od sex shopova, pregledate sve kategorije i provjerite što se sve može naći na virtualnim policama ili pak u trgovinama.

Evo i odgovora na pitanje kada je vrijeme za posjet sex shopu?

1.Uvijek

Uvijek je dobro vrijeme da nabavite neki od rekvizita. Za početak, počastite se nekim atraktivnim donjim rubljem ili odorom. Vaša polovica sigurno će se oduševiti!

2.Nakon prekida

Jeste li prekinuli s dečkom, curom, razveli se i slično? Ne gnjavite vašeg bivšeg ili bivšu pozivima već se počastite nekom igračkicom koja će biti vjerodostojna zamjena za seks.

3.Kada vam padnu samopouzdanje i libido

Znate ono kad niste baš u formi kad su u pitanju samopouzdanje i libido? I to je okej, svima se dogodi. Kako biste se ponovno osjećali dobro i poželjno, automatski će vam se podignuti libido. Pri bildanju samopouzdanja probajte s nekim sexy donjim rubljem. Iznenadite ga u samostojećim čarapicama, fishnetu, tangicama ili pak odori zečice, sobarice…

4. Za vrijeme trudnoće i nakon poroda

Nekima od vas nakon poroda oslabi mjehur pa se pitate kad će to proći. Za takve probleme terapeuti preporučuju Kegelove vježbe, a brojni sex shopovi u asortimanu imaju vaginalne ili Kegel kuglice koje se umetnu za vrijeme vježbanja, što dodatno jača vašu zdjelicu. Kegelove vježbe odlične su i za muškarčevo zdravlje.

5. Ako niste zadovoljni seksualnim životom

Ako ste u lošijoj fazi kad je u pitanju sex-slobodno se počastite neko igračkom. Najbolje da već sad posjetite neki online web sex shop i izaberete najbolju zamjenu.

6.Ako vam treba savjet

Online sex shop www.vibraonica.hr ima kategoriju blogova gdje se nalazi veoma koristan sadržaj. Mnogi od vas zaziru ući tamo jer misle tko zna što ih čeka, no, često su autori tih sadržaja seksualni terapeuti, psiholozi ili seksolozi. Imate opciju i anonimno poslati poruku i pitati sve što vas zanima. Savršeno, zar ne?!

Previous articleOtvaranje Zvečke uz Let 3 odgođeno za petak 8. srpnja
Next articleHNK Rijeka odgodila prodaju pretplata

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here