Home Vijesti Kajin nastavio s kritiziranjem: U programu Plan 21 nije bilo govora o...

Kajin nastavio s kritiziranjem: U programu Plan 21 nije bilo govora o većem PDV-u

975
2

Saborski zastupnik i potpredsjednik IDS- a Damir Kajin poručio je predsjedniku stranke Ivanu Jakovčiću kako IDS u ovoj Vladi neće biti ono što je HSS bio u proteklom mandatu. Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić jučer je, naime, komentirajući Kajinovu ocjenu da je porez na dodanu vrijednost (PDV) od 25 posto promašaj, izjavio kako je očito Kajin zaboravio da IDS više nije u oporbi, te kako se Kajin trebao upoznati sa činjenicama prije nego što izlazi u javnost s takvim izjavama.

Kajin je, pak, danas odgovorio kako IDS nije HDZ da se zaklinje u jednu istinu. Neovisno o tome da li je IDS danas u opoziciji ili na vlasti, ja sam čvrsto na zemlji jer sam punih dvadeset godina radio i djelovao na tome da na vlast dođe lijevi centar, naglasio je Kajin.

Bolje je da danas kažem istinu, nego da sutra govore građani koji će danas sve podržati, ali nam se sutra sve može vratiti kao tsunami, rekao je Kajin, prenosi Hina.

Kajin dodaje kako porezu na dodanu vrijednost (PDV), odnosno o porezu od 25 posto. Istrijani, kazao je, imaju zavidnu imovinu, no zbog toga nisu bogati, a porez na imovinu ih može uništiti. (HRT)

2 COMMENTS

  1. vuk. Što Kajim ima, ili što Obersnel ima , to će biti predmet istrage ako navedeni krenu protiv sistema vlasti.Kako oni služe
    sistemu to nema razloga da se protiv njih pokreću istrage. Jakovčić i Linić su kreatori njihove politike. A oni su nevini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here