Home Mozaik Kćer je ljuta na svog oca jer ima odnose samo sa mlađim...

Kćer je ljuta na svog oca jer ima odnose samo sa mlađim ženama: ‘Moj tata je postao ljigavi bogataš’

221
0
1377847 screenshot 7 ls (1)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/zoranceran2

Mlada, neimenovana žena nedavno je na poznatom forumu Reddit podijelila kako se osvetila ocu za njegovu romansu s puno mlađom djevojkom, koja je mlađa i od nje same. Naime, ova 26-godišnjakinja otkrila je kako su joj se roditelji razveli prije dvije godine, budući da njezin 57-godišnji otac redovito ide na spojeve samo s mladim djevojkama.

“Moj tata je postao ljigavi bogataš koji izlazi s mladim djevojkama i zbog toga se moja mama osjeća kao da je bezvrijedna. On i njegova sadašnja djevojka Becky, 25, imaju tako očito lažnu vezu da sam se zapitala kako on vidi i doživljava žene u generale”, napisala je ova djevojka na samom početku svoje ispovijesti.

Razlika u godinama između njezinog oca i njegove partnerice je zgrožena, a to mu čak i otvoreno kaže, napominjući da joj je jako neugodno što ima djevojku mlađu od sebe. “Umorna sam od njegovog nepoštivanja i odbacivanja mojih osjećaja. Ako on to ne vidi kao problem, onda mi valjda ni taj generacijski jaz ne bi trebao biti problem”, dodala je i odlučila napraviti nezaboravan osvetiti mu se.

Neočekivan potez

Kada je njezin otac za Beckyin rođendan priredio vrtnu zabavu na koju je pozvao brojne prijatelje i poslovne partnere, ova mlada dama napravila je neočekivani potez!

“Odlučila sam doći na zabavu sa starijim muškarcem. Koliko on ima godina? Ima 62 godine i zvat ćemo ga ‘Joe’. Ako je tatina djevojka mlađa od mene, sasvim je prikladno da moj novi dečko bude stariji. Počeo je moj rođendan, ponašam se najbolje što mogu pred ocem i njegovim prijateljima, pretvaram se da podržavam sve i da je njegov odnos sa mnom u redu, a onda se pojavio moj “novi dečko”, iskreno, bilo je divno upoznati sve njegove prijatelje s mojim “dečkom” i pogledati njihove zbunjene izraze”, rekla je.

Tražila preporuku za lijek za erektilnu disfunkciju

“Rekla sam mu: ‘Što nije u redu, tata? Ne izgledaš dobro. Becky, donesi tati lijek za srce, ovaj rođendan je previše za njega!’ A onda sam sjela Joeu u krilo, htjela sam biti besramna poput njegove djevojke koja se cijelo vrijeme družila s mojim tatom, što je uništilo njezin poseban dan. Ne mogu riječima opisati koliko je bilo zabavno gledati ga kako se ljuti s druge strane stola, ali što je mogao reći kad je učinio istu stvar? prije nego me uspio kritizirati, Joe me vodio “na privatnu vožnju brodom. Tata me zvao svaki dan bez prestanka i ja sam ga ignorirala. Međutim, poslala sam mu poruku da mi preporuči lijek za erektilnu disfunkciju kako bih ga mogla kupiti Joeu. Zadovoljna sam osvetom i nadam se da sada razumije kako sam se osjećala”, objasnila je.

Završila je rekavši kako se nada da je ovaj potez njezinog oca naučio lekciju o tome kako poštovati žene. “Ne sviđa mi se ideja da moj tata tretira drugo ljudsko biće kao seksualni objekt i to radi pred mojim očima. To je tužno. Ako već želi biti s nekom mlađom u takvoj vezi, jasno je da ga ne mogu natjerati da spriječi, ali tražim li puno želim li da iskaže malo poštovanja prema svojoj kćeri i da je drži podalje od mene“, pitala je beskrajno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here