Sport

Kek: Naše greške stvar pristupa i poštovanja prema klubu

Kek: Naše greške stvar pristupa i poštovanja prema klubu
matjaz

foto: andrej turina

Ne mogu se greške koje smo napravili kod prvog i trećeg gola događati kad igraš utakmice na ovakvom nivou. To je stvar pristupa i poštovanja prema klubu. Pogledajte reakciju vezne linije kod prvog gola, ne smiješ si to dopustiti, rekao je Kek, a prenosi Radio Rijeka.

– Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. U drugom poluvremenu nismo im uspjeli parirati, a dopustili smo si i nonšalantnost koju si ne smijemo priuštiti igrajući protiv Dinama. U prvom smo poluvremenu morali neke situacije konkretizirati. U drugom nismo mogli pratiti u veznom redu, uvukli smo se u krilo zadnjoj liniji. Ne mogu se greške koje smo napravili kod prvog i trećeg gola događati kad igraš utakmice na ovakvom nivou. To je stvar pristupa i poštovanja prema klubu, umjesto da izbiješ, želiš to riješiti kao gospodin. Pogledajte reakciju vezne linije kod prvog gola, ne smiješ si to dopustiti, rekao je Kek i zaključio: ‘Dinamo je sada u velikoj prednosti. Mi ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti i fokusirati se na Hajduk koji nam u subotu dolazi na Rujevicu’.

Trener domaćih Zoran Mamić nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede.

Čestitam svojim igračima na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu smo imali poteškoća, nismo dobro odgovorili na agresivnost protivnika, puno smo vukli loptu i igrali s puno dodira. Iako Rijeka nije stvorila neku priliku, bilo je tu dosta dobrih izlazaka. U drugom smo ubrzali igru, postali konkretniji i agresivniji i na kraju zasluženo dobili, rekao je Mamić.

Midas

View Comments (1)

1 Comment

  1. peder

    February 22, 2016 at 14:03

    grrr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Amerikanci potvrdili, Heber nastavlja karijeru u New Yorku

spMarch 20, 2019

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Bišćan: Ekstra zahtjevna utakmica protiv Osijeka

spMarch 15, 2019

Komemoracija velikanu riječkog sporta Igoru Koprivnikaru

spMarch 13, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.