Home Sport Kek: Naše greške stvar pristupa i poštovanja prema klubu

Kek: Naše greške stvar pristupa i poštovanja prema klubu

3234
1
matjaz
foto: andrej turina

Ne mogu se greške koje smo napravili kod prvog i trećeg gola događati kad igraš utakmice na ovakvom nivou. To je stvar pristupa i poštovanja prema klubu. Pogledajte reakciju vezne linije kod prvog gola, ne smiješ si to dopustiti, rekao je Kek, a prenosi Radio Rijeka.

– Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. U drugom poluvremenu nismo im uspjeli parirati, a dopustili smo si i nonšalantnost koju si ne smijemo priuštiti igrajući protiv Dinama. U prvom smo poluvremenu morali neke situacije konkretizirati. U drugom nismo mogli pratiti u veznom redu, uvukli smo se u krilo zadnjoj liniji. Ne mogu se greške koje smo napravili kod prvog i trećeg gola događati kad igraš utakmice na ovakvom nivou. To je stvar pristupa i poštovanja prema klubu, umjesto da izbiješ, želiš to riješiti kao gospodin. Pogledajte reakciju vezne linije kod prvog gola, ne smiješ si to dopustiti, rekao je Kek i zaključio: ‘Dinamo je sada u velikoj prednosti. Mi ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti i fokusirati se na Hajduk koji nam u subotu dolazi na Rujevicu’.

Trener domaćih Zoran Mamić nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede.

Čestitam svojim igračima na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu smo imali poteškoća, nismo dobro odgovorili na agresivnost protivnika, puno smo vukli loptu i igrali s puno dodira. Iako Rijeka nije stvorila neku priliku, bilo je tu dosta dobrih izlazaka. U drugom smo ubrzali igru, postali konkretniji i agresivniji i na kraju zasluženo dobili, rekao je Mamić.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here