Home Sport Kek uoči Zagreba: Pobjeda je jedini naš cilj (VIDEO)

Kek uoči Zagreba: Pobjeda je jedini naš cilj (VIDEO)

1460
0

kek (6)Nogometaši Rijeke u petak (Stadion u Kranjčevićevoj, 18 sati) gostuju kod Zagreba u utakmici 21. kola MAXtv Prve lige. Bit će to treći ogled dvaju ekipa ove sezone, u prvom ogledu u Kranjčevićevoj utakmica je okončana remijem (3:3), dok su izabranici Matjaža Keka na stadionu HNK Rijeka slavili 4:1. Inače, bit će to 58. prvenstveni ogled dvaju klubova. Rijeka je dosad upisala 25 pobjeda, 12 utakmica završilo je remijem, a Zagreb je slavio u 20 susreta.
– Jedini naš izazov, jedini naš cilj je pobjeda. Već smo jednom u Kranjčevićevoj imali problema sa Zagrebom ove sezone. Tko god da bude igrao to je jedini imperativ da ovu godinu zaključimo s pobjedom. Malo smo deficitarni u veznoj liniji, ali imamo igrače koji to mogu nadoknaditi. Na gostovanjima smo u posljednje vrijeme na ziher ušli u utakmicu, kao da će se sve samo riješiti jer smo Rijeka. Na to smo već upozorili igrače, rekao je Matjaž Kek.
Utakmicu je najavio i Stefan Ristovski.
– Znamo što želimo, a to su bodovi koje smo propustili u posljednjim utakmicama. Bit će to dodatan motiv da godinu zaključimo pobjedom, rekao je Stefan Ristovski.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here