Sport

Kek: Vargić na golu, puna Kantrida veliki forte

Kek: Vargić na golu, puna Kantrida veliki forte

Nogometaše Rijeke i Dinama u subotu od 17 sati pod legendarnim stijenama Kantride imat će 136. međusobni ogled. Unatoč bodovnoj razlici u korist Dinama, trener Matjaž Kek i napadač Bekim Balaj najavili su da su jedina želja i cilj momčadi osvajanje tri boda.
– Kada ti dolazi momčad koja je neporažena u ligi onda to sigurno zaslužuje respekt. Ali kada igraš na Kantridi to znači da si svjestan da moraš preuzeti odgovornost, rizik i da moraš napravit sve da pobijediš. Zadovoljan sam kako je dio momčadi koji je u stanci ostao u Rijeci odradio treninge, u srijedu smo se kompletirali iako je Mišić došao ozlijeđen s reprezentativne akcije i otpada za Dinamo kao Hristov i Samardžić. Utakmicu dočekujem mirno s puno samopouzdanja i vjere u momčad koju vodim. Puna Kantrida bit će naš forte i moramo to znati iskoristiti. Nogomet ti može i donijeti i odnijeti ali ako daš sve od sebe ne trebaš se ničega bojati – rekao je u uvodu Matjaž Kek dodajući da će o Kup utakmici protiv Dinama razmišljati tek nakon prvenstvenog ogleda.

Vargić se vraća među vratnice
Ivan Vargić vratit će se protiv Dinama među vratnice. Potvrdio je to na konferenciji za novinare trener Matjaž Kek dodavši da je moguće očekivati i još poneku promjenu u momčadi.

– Ovo nam je veliki izazov i motiv. U prvenstvu ćemo nakon 36. kola vidjeti tko je gdje. Kup u mislima? Niti jedan pojedinac ili trener ne može sam pobijediti Dinamo već se to može isključivo kolektivom. Znam da to muči mnoge, i novinare i navijače, ali naučio sam živjeti od utakmice do utakmice i to ću prenijeti na igrače. Svi želimo ovu utakmicu pozitivno zaključiti, nisam naučio kalkulirati i tražit ću da se tako ponaša momčad – istaknuo je trener nogometaša Rijeke.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Amerikanci potvrdili, Heber nastavlja karijeru u New Yorku

spMarch 20, 2019

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Bišćan: Ekstra zahtjevna utakmica protiv Osijeka

spMarch 15, 2019

Komemoracija velikanu riječkog sporta Igoru Koprivnikaru

spMarch 13, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.