Home Vijesti Kirin umjesto pravaša postao demokršćanin!

Kirin umjesto pravaša postao demokršćanin!

1822
0

Ivan KirinNajavu o političkom transferu Ivana Kirina iz HSP AS u HDZ koja je prošlog tjedna ekskluzivno objavljena na našem portalu, potvrdio je danas i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.
– Mi dijelimo iste demokršćanske stavove i načela. Ovakvu odluku donosim jer Hrvatskoj treba drugi smjer, rekao je tim povodom Kirin te dodao kako se rasprave u Saboru ne mogu voditi na ideološkoj razini.
Zanimljivo je da je blok pravaških stranaka ‘Domovinska koalicija’ još jučer Kirina odredio za nositelja u 8. izbornoj jedinici da bi im danas njihov dojučerašnji zastupnik zabio nož u leđa vođen osobnom računicom prema kojoj ostankom u matičnoj stranci gubi mjesto u Saboru.

Inače, Ivan Kirin se na nacionalnoj razini proslavio upravo putem našeg portala nakon što je objavljen incident poznat pod nazivom Znate li vi tko sam ja? Naime, Kirin se upravo tim riječima obratio našoj glavnoj urednici koja ga, je čekajući imenovanje u društvu još 15 budućih sudskih tumača, upitala zašto se na Županijskom sudu pokušava progurati preko reda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here