Home Sport Kladionice prevarile igrača koji je pogodio cijelu završnicu SP-a za 17 tisuća...

Kladionice prevarile igrača koji je pogodio cijelu završnicu SP-a za 17 tisuća eura

124
0

Liam Manifold, kladioničar iz malog engleskog grada Tutburyja će proteklo Svjetsko prvenstvo jako dugo pamtiti. Englez je, naime, u kladionici uložio deset eura i pogodio gotovo čitav rasplet u Kataru. Pogodio je da će Argentina i Francuska igrati finale, da će Južnoamerikanci slaviti i da će Lionel Messi biti proglašen najboljim igračem turnira. Kladionice su mu za takvu, složenu okladu, dali koeficijent malo manji od 1700.

To znači da je Manifold trebao dobiti čak 17 tisuća eura. Ipak, kada je išao unovčiti svoj dobitak, doživio je ružno iznenađenje. Kladionica mu je odbila isplatiti čitav dobitak, već su mu ponudili tek oko 750 eura. Kao razlog, kladionica je navela to da su tri oklade međusobno preslične i povezane te je koeficijent bitno veći nego je to realno.

“Otišao sam unovčiti okladu, a oni su mi rekli da to uopće nije trebalo biti postavljeno i ponudili su mi 750 eura na kraju. Prošao sam kroz njihov sistem žalbi, nema odustajanja”, poručio je Manifold.

“Kada sam uložio novac, tip za pultom je rekao da je to sasvim u redu. Sada kažu da su oklade bile povezane. Prošla su dva tjedna od finala i ja nisam ništa postigao. Ako postoji greška, oni su krivi što su prihvatili okladu”, zaključio je.

Previous articleRusi: Lovren je potjeran iz Zenita zbog ustaških pozdrava
Next articlePutin naredio božićno primirje u Ukrajini. Ukrajinci: To je zamka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here