Home Biznis Koji dućani rade na blagdan Sveta tri kralja?

Koji dućani rade na blagdan Sveta tri kralja?

200
0

U petak 6. siječnja, na blagdan Sveta tri kralja, neke trgovine radit će skraćeno, a neke biti zatvorene

INTERSPAR hipermarketi će u petak 6. siječnja raditi prema redovnom radnom vremenu, od 7 do 21 sat. Izuzetak su INTERSPAR hipermarket u Koprivnici i Slavonskom Brodu koji će na blagdan biti otvoreni od 8 do 18 sati, dok će u osječkom shopping centru Portanova INTERSPAR hipermarket biti zatvoren. SPAR supermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će od 8 do 14 sati. Iznimka su SPAR supermarket Martinkovac u Rijeci i SPAR supermarket u Supernova centru u Zadru koji će raditi od 8 do 21 sat. SPAR supermarketi na zagrebačkom Tuškancu i u Poreču na blagdan Sveta tri kralja neće raditi. Za svoju poslovnicu radno vrijeme možete provjeriti na poveznici.

Trgovine Konzuma, ovisno o lokaciji, radit će u petak prema prilagođenom radnom vremenu, a za onu najbližu radno vrijeme provjerite na njihovim internetskim stranicama. Prilagođeno će raditi i neke trgovine Studenca, a detalji se nalaze na povezniciPevexovi prodajni centri radit će u petak do 14 sati.

Lidlove i Kauflandove trgovine u petak će raditi prilagođeno. Neke trgovine radit će do 14 sati, dok će neke biti otvorene do 16, 18 ili 20 sati. Radno vrijeme poslovnica Lidla možete provjeriti na poveznici, kao i Kauflanda. Prilagođeno, po nedjeljnom radnom vremenu, radit će i Plodine, a radno vrijeme supermarketa možete vidjeti na njihovim internetskim stranicama. Metro će u petak biti zatvoren.

Većina trgovina u Tower Centru Rijeka radit će do 21 sat, uz nekoliko izuzetaka. U centru Portanova Osijek trgovine neće raditi.

Previous articleFrigan odlazi u Italiju ili Ameriku?
Next articleI milijunaš prešao na eure: Prvo pitanje je manje od 100 kn!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here