Home Vijesti Komadina demantirao navode s pressice SDP-HNS-ARS-a: Ugovor s Ryanairom ipak nije ugrožen

Komadina demantirao navode s pressice SDP-HNS-ARS-a: Ugovor s Ryanairom ipak nije ugrožen

1278
1

Jednogodišnji ugovor s Ryanairom nije upitan budući da je već potpisan 25. siječnja, izjavio je župan Zlatko Komadina na redovitom press kolegiju neizravno tako demantiravši člana županijske Skupštine Marka Borasa Mandića (HNS). On je na tiskovnoj konferenciji SDP-a, HNS-a i ARS-a održanoj prošlog tjedna prozvao članove skupštine iz redova opozicije da su svojim odlaskom i prekidom sjednice održane 27.siječnja ugrozili potpisivanje ugovora s Ryanairom koji je trebao biti potpisan 25. siječnja.

”U pitanju je opstanak Zračne luke Rijeke i 28.000 putnika koje može osigurati Ryanair. Iz te tvrtke su tražili da se ugovor za liniju za London potpiše do 25. siječnja, dakle već smo bili u zakašnjenju, a kako će se sjednica nastaviti u utorak, to znači da ćemo kasniti tjedan dana. Što ako Ryanair odustane i tko će odgovarati pred građanima?”, zapitao se prošli petak mladi HNS-ovac koji je za kašnjenje optužio opoziciju. Iz opozicijskih redova mu je uskoro odgovoreno da za eventualno kašnjenje jedini krivci mogu biti vladajuća koalicija na čelu sa županom Komadinom i predsjednikom Skupštine Dumanićem budući da su upravo oni sazvali Skupštinu dva dana iza navodnog Ryanairovog roka.

Pokazalo se ipak da Boras Mandić ili nije bio informiran ili nije govorio istinu. Ugovor s Ryanairom potpisan je tri dana prije nego je HNS-ov član skupštine izrazio zabrinutost kako neće biti potpisan na vrijeme.

Previous articleMaškare ispraznile aparat za gašenje požara u otvor ventilacije od šatora!
Next articleKod Brseča pronađeno mrtvo tijelo starijeg muškarca

1 COMMENT

  1. ali su svi “nazovi novinari” spremno i bržebolje objavili veliku aferu i novi “slučaj” 🙂 Toliko o kvaliteti informacija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here