Home Vijesti Komadina ‘kupio’ laburističkog vijećnika?

Komadina ‘kupio’ laburističkog vijećnika?

2334
1

maracichnsŽupanijski vijećnik Hrvoje Maračić i prošlogodišnji kandidat Laburista za župana Primorsko-goranske županije napustio je stranku ali neće vratiti mandat. Pretpostavlja se da Maračić iz opozicije prelazi u SDP-ov tabor te da će podržati županijski proračun. Potvrda ove informacije je stigla tokom dana i to iz Hrvatske narodne stranke kojoj je Maračić u međuvremenu pristupio. Na taj način je spasio župana Komadinu koji mjesecima ovisi o nesigurnom glasu vijećnika Zelene stranke Aljoše Babića.

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji Laburisti nisu bili spremni komentirati informaciju da su izgubili vijećnika. Potvrdili su jedino da im je župan Komadina nudio postizbornu suradnju, ali su je odbili jer tvrde da jedino kao oporba mogu glasovati samo za ono što je dobro za građane.

Podsjetimo, Laburistima se slična situacija dogodila i s njihovim gradonačelničkim kandidatom Predragom Šustarom koji je nedugo nakon izbora završio u HDZ-u. Međutim, on je ipak postupio politički poštenije pa je mandat vratio stranci koja ga je kandidirala.

Previous articleKup Hrvatske: Rijeka na Lokomotivu
Next articlePRESSING: Izbori i referendumi

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here