Home Vijesti ‘Nenadležni’ župan odbio primiti peticiju protiv koksare

‘Nenadležni’ župan odbio primiti peticiju protiv koksare

1146
5

Peticiju koju je protiv izgradnje nove koksare u ožujku ove godine potpisalo preko 3.600 građana Grada Bakra i Općine Kostrena odbilo je primiti i Ministarstvo graditeljstva i Primorsko-goranska županija. U građanskoj inicijativi protiv nove koksare smatraju kako time i državna i regionalna vlast pokazala koliko drži do mišljenje vlastitih građana.


Župan Zlatko Komadina s Vojkom Obersnelom i Slavkom Linićem

U ministarstvu su im rekli da peticiju predaju županu, a župan ih je odbio primiti s obrazloženjem da nije nadležan. ‘Lokalna i regionalna vlast samo pričaju, a nitko ne poduzima konkretne korake’, konstatiraju u građanskoj inicijativi.

Previous articleRobert Rubčić trener reprezentacije Bangladeša!
Next articleAlen Cutvarić o policijskoj istrazi: Sjedim mirno u kafiću i pijem kavu

5 COMMENTS

  1. takvu župančinu malo tko ima kao mi tu. Nikakve koristi od njega od kad znam za njega. Žalosno da takav lik dobiva na izborima, a čovjek se i preselio iznad Opatije da bude što dalje od buduće koksare pa nije ni čudo da ga nije briga

  2. A za što je nadležan taj maneken s ova dva prasca?
    Za primanje visoke plaće i za druženje sa svojim privatnim novinarima ,kao i svi u županiji koja je ionako izmišljena , bezvrijedna i naravno stvorena za pranje love i uhljebljenje lokalnih fakina.
    Skoro pa,pravi Kradeze.

  3. Šteta je što ga je vodstvo stranke Akcije mladih, već pohvalio, rekavši da on i nije tako loš, samo da je malo spor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here