Home Vijesti Komunalci trenirali strogoću na parkiranim autima uz cestu na Costabelli

Komunalci trenirali strogoću na parkiranim autima uz cestu na Costabelli

506
0

Komunalni redari su tokom ponedjeljka ispisali veći broj kazni za nepropisno parkiranje vozilima parkiranim na Costabelli na potezu od Biva do Preluka, iako na tom potezu nije osiguran alternativni parking. Našoj redakciji se obratio nezadovoljni građanin čije reagiranje prenosimo u nastavku:

Neugodno sam ostao iznenađen kaznom za nepropisno parkiranje, koju sam pronašao ispod brisača svog vozila u Opatijskoj ulici na Biviu. U periodu od cca 18,45 dva komunalna redara su redom krenuli kažnjavanjem parkiranih vozila od hotela Hilton uz Opatijsku cestu, prema Preluku. Na plaži Bivio se sa obitelji ljeti kupam bar 15 godina te parkiram na istom potezu i nikada nisam dobio kaznu a niti čuo od ikoga da je itko bio kažnjen.
Možete li molim pitati gradsku vlast grada Rijeke gdje se mi građani Rijeke i okolice možemo nesmetano kupati sa svojim obiteljima? Živimo uz more u gradu koji teče, a na taj način nas kažnjavaju. Zar nije dosta da nas sa svih strana pljačkaju i još nam oduzimaju pristup jedinom besplatnom, moru. Pa jesu li nam obezbjedili dovoljno sigurnih parkirnih mjesta, za plaže dužine cca 2 km? Zašto nisu imali hrabrosti postaviti stupiće ili zaštitnu ogradu?
Sramotno!!!

Previous articleRiječki reper Crni Xiv predstavlja drugi studijski album pod nazivom “SINATRA”
Next articlePorno-turizam na ulicama Dubrovnika: Mladi par se prepustio strastima na terasi pizzerije!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here