Home Mozaik Riječki reper Crni Xiv predstavlja drugi studijski album pod nazivom “SINATRA”

Riječki reper Crni Xiv predstavlja drugi studijski album pod nazivom “SINATRA”

52
0

Riječki reper Crni Xiv pod njegovim demo labelom XIV Muzik predstavlja njegov drugi studijski album pod nazivom “SINATRA “. Na albumu se nalazi 10 pjesama kao što je i singl ” Ne znam za njih ” za kojega je prošle godine sniman i video spot,te je izašao kao glavni singl albuma. Komplet snimanje albuma je napravljeno u riječkom XIV Muzik studiju na Campettu ,na albumu gostuje nekolicina gostiju kao što je Matija Gečević Khan inače zagrebački reper, Igor Vasiljević poznatiji riječkim ulicama kao Sova Animal inače član riječke grupe KBC koji je isto tako odradio cijelokupni mix i master ovoga albuma, Dorian Pajović Payorama riječki dečko sa trenutnom adresom u Zagrebu te mlada riječka talentirana pjevačica Petra umjetničkim imenom 5RA koja gostuje na njegovoj pjesmi ” Grade ” koja je posvećena našem gradu Rijeci koja će sigurno ući u uho i onima koji ne slušaju hip hop.

Album je pušten u prodaju ali trenutno samo kao premium box koji sadrži majicu,fizički oblik albuma na cd-u / usb-u te posvetama svima onima koji si požele imati ovaj paket za svoju kolekciju. 20.08.2022 album će biti pušten na sve digitalne platforme gdje će svatko moći preslušati album .Isto tako ovaj album koji će žariti i paliti riječkim asfaltom ne bi imao takav riječki štih da nije bilo beach bara Morski Prasac te butika za muška odijela Mondo Uomo koji su skupa sa Crnim omogućili da ovaj promo box bude kompletan.

Za kraj Crni ima u planu veliku promociju krajem ljeta o kojoj će svi biti još dodatno obaviješteni .

Previous articleVIDEO: Uhićen zbog vruće noći s prostitutkom, vrijeđao žene, mrzi Đokovića, a pogledajte što je sada napravio!
Next articleKomunalci trenirali strogoću na parkiranim autima uz cestu na Costabelli

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here