Home Mozaik Koncertom “Rijeka, moj grad” ususret Europskoj prijestolnici kulture

Koncertom “Rijeka, moj grad” ususret Europskoj prijestolnici kulture

770
0

2020. godina u kojoj Rijeka postaje Europska prijestolnica kulture, sve je bliža i tim povodom RIJEKA 2020 u suradnji s Novim listom koji proslavlja veliku jubilarnu obljetnicu – 120 godina postojanja, poziva sve građane Rijeke, kao i zainteresirane iz cijele Hrvatske na prosinačko glazbeno druženje u centru Rijeke.

Na Trgu 128. brigade HV-a, u ponedjeljak, 16. prosinca s početkom u 19 sati Rijeka – Europska prijestolnica kulture i Novi list organiziraju glazbeno druženje s građanima, koncert Rijeka, moj grad na kojem će nastupiti riječki super band Ri-Val, Let 3, Turisti, Nord i Gerila.

Uoči 2020. godine koja je izuzetno važna za Rijeku, riječki Ri-Val ponovno se okupio i to nakon čak 22 godine i ispjevao pjesmu Moj grad, jednu od najljepših posveta Rijeci. Riječ je o pjesmi koja nosi tipičan prepoznatljiv riječki rock zvuk, pjesmi koja govori o Rijeci kao slobodnom i otvorenom gradu, vrijednostima koje veliki dio Riječana osjeća i živi, a upravo takva Rijeka će se iduće godine pod sloganom Luka različitosti predstaviti Europi kroz projekt Europske prijestolnice kulture.

Posjetitelji koncerta premijerno će moći pogledati i spot za pjesmu Moj grad, a bit će predstavljen i značajniji dio kulturno-umjetničkog programa koji se u Rijeci održava tijekom čitave iduće godine.

Previous articleDanas stabilno i hladno, totalna promjena vremena nakon Svetog Nikole!
Next articleGaleb danas seli u Kraljevicu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here