Home Vijesti Kristina Posilović i Edvin Liverić podržali koaliciju ‘Pravo na svoje’

Kristina Posilović i Edvin Liverić podržali koaliciju ‘Pravo na svoje’

181
0
Liverić i Posilović podržali regionalce
Liverić i Posilović podržali regionalce
Liverić i Posilović podržali regionalce

Koaliciju ‘Pravo na svoje’ koju čine IDS-PGS-Lista za Rijeku podržali su danas i književnica Kristina Posilović i Edvin Liverić koji su posjetili predizborni štand na Korzu i družili se s članovima i simpatizerima regionalne koalicije.
‘Podržavam koaliciju IDS-PGS- Lista za Rijeku, i prvenstveno Listu za Rijeku koju pratim dulje vrijeme, a koja je pokazala ideološku, programski i infrastrukturnu stabilnost’, istaknula je tom prilikom Kristina Posilović.
– Drago mi je da će u ovoj koaliciji dobiti, zasluženu, veću vidljivost na nacionalnoj razini. Isto tako, uz decentralizaciju i regionalizaciju, važno mi je znati da će sve ove stranke moći pravovremeno i pravovaljano reagirati na kriva tumačenja što Rijeka i naš kraj jesu ili bi trebali biti. Naš kraj, i Rijeka su mjesta gdje žive sposobni ljudi koji zaslužuju da se privatno i profesionalno ostvare. Zato se se nadam da će koalicija biti uspješna na izborima kako bi im to omogućila.
Edvin Liverić duboko u sebi vjeruje da decentralizacija i jača regionalizacija na svim poljima, pa tako i na onom kulturnom, znači boljitak za čitavu našu zajednicu.
– Jer nitko se o svojim kulturnim dobrima, naslijeđu i resursima ne može brinuti s takvom ljubavlju i pažnjom kao stanovnici neke regije. Vizualiziramo li državu kao živi organizam, njezino besprijekorno funkcioniranje možemo očekivati samo ako su svi njegovi organi zdravi. A to su u ovom slučaju naše regije. Ne dajmo drugima da odlučuju o nama, jer mi imamo pravo na svoje, zaključuje Liverić.

Previous articleMotociklist teško ozlijeđen na Viškovu
Next articleVIDEO: Mia Negovetić pobjednica prve sezone ‘Zvjezdica’!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here