Home Mozaik Kućna kamera slučajno uhvatila muža kako porađa ženu: Bio je divan

Kućna kamera slučajno uhvatila muža kako porađa ženu: Bio je divan

185
0

Žene nikad ne zaborave trenutak kad su shvatile da započinje porođaj. Početni nalet adrenalina često je praćen trenucima panike i iščekivanja. Gledajući unatrag, kronologija i detalji iskustva uglavnom ostanu u magli. Zapravo, to je točno samo ako se nitko ne dosjeti snimiti te trenutke.

Mama Sabriena na TikToku je objavila video u kojem je ispričala svoje ludo iskustvo na porođaju, koje je sasvim slučajno zabilježeno kamerom. Naime, ona kaže da su joj trudovi počeli oko 3 sata ujutro, a ušla je u kadu oko 7 ujutro, jer je isplanirala porođaj u vodi. Potom je, kaže, sve nekako stalo. “Imala sam otprilike jednu do dvije kontrakcije u sat vremena, i tako sve do 6 sati popodne.”

Primalja je procijenila da je od poroda dijeli još najmanje nekoliko sati. “Poricali smo da sam usred aktivnih trudova jer sam ih jako dobro podnosila”, nastavlja ona.

U 21:20 Sabrienin suprug Izzy nazvao je primalju i rekao joj da dođe, a samo pola sata kasnije, Sabriena je krenula prema WC-u kako bi se pomokrila, dok je Izzy pripremao kadu i vodu za porođaj.

“U 21:56 Izzy mi je nastojao pomoći da izdržim trud”, kaže ona. “Dvije minute kasnije bio je još jedan trud, Izzy je pao na koljena i pogledao prema gore jer sam rekla da osjećam jak pritisak. Vodenjak mi je puknuo u njegovo lice, a ja sam bila uvjerena da sam se popiškila po njemu.”

Nakon nekoliko minuta, beba je počela izlaziti. “Izzy ju je uhvatio neposredno prije nego što je upala u vodu i stavio mi je na prsa”, kaže ona.

“Kada je primalja stigla, prerezala je pupčanu vrpcu”, napisala je. “Svi vitalni znaci (njezini i moji) bili su savršeni. Nisam popucala. Sve je bilo u redu. Primalja nam je pomogla da legnemo u krevet.”

Ljudi su u komentarima hvalili i nju i novog tatu. “Svi ste šampioni. Čestitamo na nevjerojatnom porođaju”, jedan je od komentara.

Previous articleIvan Mance postao sportski direktor turskog drugoligaša
Next articleStrahonja o poništenim golovima Hajduka: Granično, nije bilo lako, ali je ispravno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here