Home Sport Ivan Mance postao sportski direktor turskog drugoligaša

Ivan Mance postao sportski direktor turskog drugoligaša

384
0

Turski klub Göztepe iz Izmira objavio je da je 39-godišnji Ivan Mance imenovan na mjesto sportskog direktora na 3 godine. Predstavnik İzmira zaželio je Ivanu Manceu puno uspjeha na njegovoj novoj funkciji.

Novi šef Göztepea, Rasmus Ankersen, rekao je za Ivana Mancea: “Pažljivo smo odabrali Ivana za novog sportskog direktora Göztepea. Uvjeren sam da ima iskustvo i osobnost da snažno vodi svoj nogometni odjel i radujem se suradnji s njim.” rekao je.

Bivši hrvatski vratar Ivan Mance predstavljao je Hrvatsku na međunarodnoj razini na razini mlade momčadi, pišu turski mediji. Nakon završetka nogometne karijere 8,5 godina radio je u HNK Rijeka, gdje je nizao značajne uspjehe, prvo kao skauting direktor, a potom i kao sportski direktor.

U tom je razdoblju HNK Rijeka imala najuspješnije godine u klupskoj povijesti, osvojivši svoj prvi naslov prvaka i 4 Kupa Hrvatske u najvišoj hrvatskoj HNL ligi 2017. Osim toga, Ivan Mance vodio je HNK Rijeku u četiri borbe u grupnoj fazi Europske lige. Ivan se pridružio Pafos FC-u 2021 i pomogao im da se po prvi put kvalificiraju za doigravanje prvenstva, što je bila najuspješnija sezona kluba u njegovoj povijesti.

Previous articleVIDEO: Plenković izviždan u Splitu na otvaranju EP-a u vaterpolu
Next articleKućna kamera slučajno uhvatila muža kako porađa ženu: Bio je divan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here