Home Sport Kukoč žestoko kritizirao Alena Halilovića: “Ono što radi je uvreda za nogomet”

Kukoč žestoko kritizirao Alena Halilovića: “Ono što radi je uvreda za nogomet”

158
0

Bivši nogometaš Hajduka Tonći Kukoč-Petraello je komentirao nedavni propali transfer Alena Halilovića, piše net.hr

Alen Halilović na početku ove sezone potpisao je ugovor s Rijekom do ljeta 2024., no očekivanja nije ispunio. Nakon 11 utakmica i jednog gola ‘hrvatski Messi’ je prekrižen na Rujevici.

Ovog utorka je i službeno raskinuo ugovor s Rijekom, i činilo se da će ekspresno pronaći novi angažman jer je snimljen u Grčkoj gdje je pozirao sa šalom novog kluba – Arisa.

Kako je objavila grčka Gazzetta, Halilović je pao na liječničkom pregledu, a zapelo je i na financijama. Naime, on je posljednji trenutak zatražio još novca, što mu Grci nisu htjeli platiti.

‘Hrvatskog Messija’ komentirao je bivši nogometaš Hajduka Tonći Kukoč-Petraello.

“Profesionalni sportaš je posvećen svome tijelu kao Marinac! U profesionalnome sportu ne možeš utjecati na sve, ali na jednu možeš sigurno, a to je da si fizički spreman. To je najmanja stvar koju moraš imati iz poštovanja prema sebi i klubu koji ti daje plaću. Ovo što radi Halilović je uvreda za nogomet. Padneš lječnički pregled jer nisi fizički spreman??? U životu na vagi, ljudi izgube po 30 kg nakon nekoliko tjedana, a njemu 8 mjeseci u HNK Rijeci nije bilo dovoljno za dignuti fizičku formu, znači ovo nema veze sa talentom, nego sa radom, redom i disciplinom. Najgora stvar u životu sportaša je uzeti svoj talenat koji ti ga je Bog dao i baciti ga u smeće. Svi mladi gladni uspjeha, u današnje vrijeme nije važno odakle ste i tko ste; ako ste disciplinirani, nitko vas neće zaustaviti.”

Previous articlePrometni stručnjak: ‘Slučaj Platak’ ukazuje na nužnost uvođenja ovih 4 mjera
Next articleVIDEO: Skok kakav se ne pamti! Slovenac preletio skakaonicu, srušio rekord i pao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here