Home Mozaik Kultni Palach ponovno započeo s radom

Kultni Palach ponovno započeo s radom

247
0

Popularni riječki klub “Palach” sinoć je, nakon nekoliko mjeseci uređivanja, ponovno započeo s radom. Otvaranje je obilježio poseban program koji je glazbom spojio ondašnje i današnje generacije mladih, najavivši tako početak bogatog programa kojeg osmišljava nekoliko udruga mladih na čelu s Alenom Manceom.  Preduvjet za otvaranje prostora, osim ličenja zidova, dobave  i uređenja opreme bio je rješavanje problema zvučne izolacije i ventilacije. Napravljena je nova pozornica, postavljen novi audiosustav i dva DJ pulta te su uređeni novi šankovi.
 
Party u povodu službenog početka rada priređen je kao svojevrsno podsjećanje na prvih četrdeset godina postojanja kluba. Glazbenim programom pod nazivom “Kad starci prolupaju” DJ Kosta Radak podsjetio je na najveće hitove koji su se tijekom četiri desetljeća svirali u “Palachu”.
   
Na pozornici su zasvirala dva benda dvije potpuno različite generacije – Duško Jeličić Dule i njegova “Bonaca”, te “Disco’n’Action”. Već u subotu “Palach” će ugostiti dio programa “Green Festa” u sklopu kojeg nastupaju Edo Maajka, “Letu štuke” i “Detour. 
 
Ponuda Ugostiteljskom obrta “Booka” i suradnika odabrana je kao najpovoljnija na natječaju za zakup kluba Palach, prostora u vlasništvu Grada Rijeke. Prema procjeni Povjerenstva za odabir ponuda, “Booka” je u svojoj ponudi programa okupila uspješne dosadašnje organizatore i promotore rock scene grada, od afirmiranih i neafirmiranih izvođača koncerata do novinara i fotografa koji prate glazbena zbivanja. (rijeka.hr; foto: muzika.hr)

Previous articleRijeka oslabljena u Zadru
Next articleTuborg Green Fest rasplesao Riječane (foto)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here