Home Sport Rijeka oslabljena u Zadru

Rijeka oslabljena u Zadru

246
0

Trener »bijelih« Mladen Ivančić ni neposredno nakon posljednjeg treninga uoči puta u Zadar nije bio puno pametniji po pitanju sastava nego dan ranije kada je održana konferencija za novinare. Uspio je razriješiti dio dvojbi vezanih uz nastup dijela ozlijeđenih igrača, no nesretnog Ivančića stisnule su u međuvremenu neke druge brige iz sfere zdrastvenih problema koji pritišću igrače.
    – Landeka ne ide s nama, rame je bolno, ostaje se u Rijeci liječiti. Isto tako na put neće ni Argentinac Fernandez, kojega muči ozlijeđeno stopalo. Cerić je pak odradio dva posljednja treninga, bit će u zapisniku zadarske utakmice, ali nisam siguran da će početi utakmicu. S nama ide i Ljubović, koji se osjeća bolje – prenio je Ivančić, koji je na Kantridi odlučio ostaviti i Tadejevića.
    On je pak dobio udarac u Sisku koji u prvi mah nije djelovao tako strašno, međutim prema Ivančićevu tumačenju stvari nakon nekoliko dana se ispostavilo da je riječ o ozljedi zbog koje će lijevonogi branič preskočiti današnji ogled u Stanovima. To nije sve.
    – Razmišljao sam čak i o tome da Tapalović krene od prve minute, no on ima određenih želučanih problema. Vidjet ćemo kakva će biti situacija s njima na dan utakmice – dodao je Ivančić.
    Pribroje li se navedenim ozlijeđenim igračima i dvojica koji su još ranije izgubljena na duži period, Darko Miladin i Alen Škoro, ispada da će »bijeli« u Zadru gostovati gotovo bez »pola momčadi«. To naravno ne znači i da su se prepolovile riječke ambicije. Bez obzira na sve ove probleme Riječani idu u Zadar pokušati odnijeti sva tri boda s izmjenjenim sastavom, a vjerojatno i sustavom. Ivančić je najavio momčad koja bi trebala nalikovati na onu koja je započela sisački susret.
    – Vrlo vjerojatno će igrati ta momčad, iako ne isključujem mogućnost nekih promjena – rekao je Ivančić. (novi list)

Previous articleSex u BB kući: Rina i Mrkvica otišli do kraja!
Next articleKultni Palach ponovno započeo s radom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here