Home Najnovije La Gazzetta: Perišićeva odluka može ispasti smiješna

La Gazzetta: Perišićeva odluka može ispasti smiješna

372
0

Ivan Perišić (34) mogao bi napustiti Tottenham nakon što je Antonio Conte dobio otkaz, objavili su talijanski mediji. La Gazzetta Dello Sport hrvatskom je reprezentativcu posvetila tekst u kojem zaziva njegov povratak u Inter. Tamošnji novinari ističu kako milanski klub ima problem jer bočni igrači Federico Dimarco, Matteo Darmian i Robin Gosens nisu spremni nakon ozljeda.

“Nemoguće je ne razmišljati o Perišiću”, piše La Gazzetta te dodaje kako “Inter nedostaje Perišiću, a Perišić nedostaje Interu” jer Dimarco kao njegov nasljednik nije na potrebnoj razini. Podsjećaju kako su Perišić i Conte isprva imali loš odnos, nakon čega su odlično surađivali kada se nogometaš naviknuo na bočnu poziciju.

Contea navode kao glavni razlog Perišićevog odlaska u Tottenham. “Perišićeva odluka dosad se nije isplatila. S obzirom na to da Conte više nije trener Tottenhama, ona bi mogla postati smiješna”, navodi La Gazzetta.

“Perišić u Engleskoj je daleko od najboljeg Perišića, onog kojem su se divili između 2020. i 2022., prvo kod trenera Contea, a zatim i Inzaghija”, nastavlja La Gazzetta ističući kako je Hrvat prošle sezone postigao deset pogodaka, dok je ove na jednom za Tottenham.

“Igrač Perišićeve kvalitete nedostaje Interu ove sezone. Potrebno je pratiti njegove probleme. Velik dio budućnosti Intera ovisi o stanju Dimarca i Gosensa”, smatraju Talijani. Perišićev ugovor s Tottenhamom vrijedi do 2024. godine. Transfermarkt ga procjenjuje na deset milijuna eura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here