Home Vijesti Lažni komunalni redari kruže Omišljem

Lažni komunalni redari kruže Omišljem

241
0

Na upit općini Omišalj-Njivice da li imaju neuniformirane redare koji utjeruju strah u kosti vlasnicima pasa, a izgledaju kao bračni par s dvoje male djece, ona ima dugu crnu kosu, a on je omanji debeljko s nešto kose veoma primitivnog ponasanja te ih grubo rastjeruju pomorskog dobra koji nije javna plaža i predstavljaju se kao komunalni redari, iz općine odgovaraju da nisu njihovi ljudi te da nitko ne treba reagirati ako redar nije u uniformi i s legitimacijom. Stoga, oprez, pacijenta posvugdje! Zovite policiju na 112 ako posumnjate.

Usput smo saznali da u Njivicama, ispod Kijca ima lijepa plaža za pse, a da sam Omišalj nema dobru infrastrukturu za to, ali ima puno neslužbenog prostora od šuma do obala, samo su cesto problem i ovcari koji puste stada izvan svojih toreva, pa se preporuča oprez vlasnicima. Isto tako, pitali smo i za vrtić za pse, a za kojeg nema adekvatnog općinskog prostora kao i za sklonište koje nema funkciju jer, vjerovali ili ne, nema dovoljno napustenih pasa, a za ono malo kojih ima, ugovoreni su za primitak u sklonistima u Crikvenici i Liču.

Organizirana je besplatna kastracija za mačke u veterinarskoj ambulanti u Crikvenici, a saznajemo i da općina Omisalj ima svoju mačku koja čuva ulaz.

Previous articleMladi britanski vojnik umro tijekom vježbe, temperatura je bila veća od 40 °C
Next articleŠto točno slave domaći “domoljubi” postavljanjem zastave megalomanskih veličina na Trsatskoj gradini?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here