Home Mozaik Lepa Brena ima jeziv estetski problem i troši 500 eura kako bi...

Lepa Brena ima jeziv estetski problem i troši 500 eura kako bi ga prikrila. Više ništa ne pomaže

137
0

Fahreta Jahić Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, nije imala lak život. Nakon otmice njezina, tada osmogodišnjeg sina Stefana, dugo se borila s depresijom, a brojni nastupi, uređivanja i friziranja ostavili su traga i na njezinoj kosi. Naime, zbog prekomjernog stresa, kao i blajhanja, Breni je kosa jako počela ispadati.

“Brena zaista ima velike probleme sa svojom prirodnom kosom, koja je s godinama sve rjeđa i opada joj svakoga dana sve više. Da je višegodišnje blajhanje, tapiranje i tretiranje vlasi na raznim snimanjima uzelo danak, ona je to shvatila kada se počela slikati svojim novim mobitelom. Uplašila se kada je vidjela da sprijeda izgleda kao da je ćelava. Zalisci su toliko duboki da je to zastrašujuće. Neko vrijeme je pokušavala pustiti šiške ne bi li sakrila zaliske, nadogradnje i sve moguće dodatke, ali godine su učinile svoje, više ništa ne pomaže. Brena je pala u depresiju i jedno vrijeme je nosila kapice i kačkete sve dok joj njen frizer nije rekao da su idealno rješenje perike, koje su danas toliko uznapredovale da malo tko može i primijetiti da je na glavi umjetna kosa. Iako je ranije nosila perike i nisu joj bile omiljene, Brena je odlučila posluštati svog suradnika pa je naručila dvije za probu. Obje je prošetala u Areni i bila je oduševljena komentarima”, izjavio je izvor blizak pjevačici za Alo.rs.

“Toliko se izvježbala nositi ih i kada putuje izvan zemlje i sama ih stavlja, bez pomoći frizera. Prezadovoljna je kada se pogleda u ogledalo. Perike su lagane, pravljene od prirodne kose, s minimalnim brojem češljića, pa Brena nema osjećaj da joj nešto smeta. Iako je poznata kao štedljiva osoba i da sve voli s popustom, ona za perike nije žalila novca. Svjesna je da što je kvalitetnija i izgleda prirodnije, a samim tim je i udobnija za glavu, ona je skuplja. Tako nijedna njena perika nije jeftinija od 500 eura”, priznali su.

Podsjećamo, na današnji dan 1991. Lepa Brena se udala za Slobodana Bobu Živojinovića, u tada najluksuznijem hotelu u SFRJ, beogradskom Interkontinentalu, a nosila je Diorovu vjenčanicu. Ekstravagantno vjenčanje održalo se pred 500 uzvanika, najvećih sportskih i estradnih zvijezda, a par je dobio vrlo skupocjene darove.

Slobodan i Brena iz svog braka ima dvojicu sinova – Stefana i Viktora.

Previous articlePrvi slučaj u Hrvatskoj: Smrt mladića u ožujku povezana s cjepivom protiv COVID-a
Next articleBjelica pozvao Vidu u Osijek

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here